Szia Kittis!
Megnéztem a képeid, jó volt ismét ott lenni és más képei alapján, más szemszögből is látni a szigetet.
A 355-ös számú fotón a reptér közeli kis eldugott strandot ismerem fel (ott azok alatt a sziklakapuk alatt úszkáltunk át), és le vagyok döbbevne, hogy odatelepített napozóágyak vannak ott. Amikor mi voltunk, 2007-ben, semmi sem volt és ez valószínűleg a köztudatban is nudista öböl volt, mert itt csak naturisták voltak és igen kevesen. Nagyon jó kis öböl volt. Kár érte.
Okes, koszi!
Keszulok a tavalyi Kosrol is irni, de Karpathos frissebb, az gyorsabban fog menni!
Ian | #147486 | 2010-08-04 14:03:33 | Válasz a #147469. hsz-ra
Szia Kittis!
Üdv itthon, bár gondolom, hogy inkább maradtál volna kint . A beszámolódat szívesen felteszem a Tanszék oldalára is, ha elküldöd nekem. Ugyanis Karpathos-ról még nincs élménybeszámoló a weblapomon...
Üdv
persze
www airportbratislava sk honlapján nézegetem az érkező és induló gépeket. Mivel charter gép, így csak az indulási időpont előtt 1-2 nappal lehet látni és így sakkoztam ki hogy melyik járat is lehet.
Remélem nem informállak férre, én is csak utazni szeretnék és azért gyűjtöm az infókat.
Elhiszem De már csak 2 nap!
Viszont ez megint Santorinis megállós lesz akkor:
CCS5140 SANTORINI 10:20
Lehet a hajnali időpont akkor lenne aktuális, ha tele lenne a gép ami Karpathosra megy?
Hat, inkabb keltem volna korabban,c sak legyek ott hamar es alszom a tengerparton!
Igy csak delutanra fogunk kierni, 10:20-kor indul Pozsonybol a repulo. sztem vissza normalisan fog menni...
Nézd a jó oldalát, nem kell olyan korán kelni
és ha a visszafelé indulás is változik ennek megfelelően, akkor
utolsó nap reggel még le tudtok szaladni fürdeni egy utolsót
Szia, megnezem es ha visszajottunk, megirok mindent, igerem!
mar ossze vissza nyomtattunk minden anyagot, olyna szep tengerpartok vannak arra, remelem a valosagban is ilyenek lesznek!
Ian | #144211 | 2010-07-15 12:06:52 | Válasz a #144195. hsz-ra
Szia Kittis!
Arra kérnélek meg, hogy ha kint leszel, akkor kérdezz már rá arra, hogy nagyobb üzletek, mint pl. Dia% vagy Carrefour van-e a szigeten? Ha igen, akkor merre találhatóak? Visszaolvastam ezt a fórumot, de csak egy relatíve nagyobb üzletet említettek. Illetve a jellemzőbb éttermi árak is érdekelnének, hogy pl. egy étkezés mennyiből jön ki vagy ami számomra az alap, egy gyros mennyibe kerül .
Előre is köszönöm!
Üdv: Ian