látom megindult (avagy folytatódik... ) a Milos-láz. Még, még...
Andi,
véletlenül jövő évi menetrendet nem tunál inkább belinkelni?
Hetek óta infót gyűjtök a szigetekről, és persze mindig éppen oda szeretnék menni jövőre, amelyikről éppen olvasok. (Így a többi szigetes topikot is nyugodtan fel lehet hozni... Először és leginkább csak a Kikládokra koncentráltam, de nemrég elkalandoztam pl. Leros és Lipsi felé is gondolatban... )
Nade visszatérve Milosra, nem csodálom, hogy annyira el vagytok ájulva tőle, én is eléggé bezártam a szívembe... Tényleg annyira bajos és drága eljutni oda...? Sokat segítene, ha lenne konkrét információ, de gondolom, az majd csak jövőre akad...
Hát engem is elintéztetek ezekkel a képekkel, miért leéé így kínozni, mikor tudjátok, hogy én az álomszép partok szerelmese vagyok??? Teljesen oda-vissza vagyok. Megyek is, és keresek valami filmet, Gabako kedvéért.
Ezek sajnos nem az én képeim, a neten kerestem Neked őket!
Most sajnos nem tudom megnézni, hogy van-e Milosról valamelyik DVD-men film, mert 3 hónapja nem otthon lakom a lakásom felújítása miatt. Valamikor majd azért (valószínű január környékén) lesz időm és megnézem.
szeretem, hogy az emberek ilyen empatikusak és segítőkészek
És igen..én sem adom fel. Jövőre úgyis kimarad görög, hátha 2 év múlva sikerül valami ésszerü árat találni...(2 év?? te jó isten )