Bulgária felé ezt találtam:
http://www.camping-zodiac.com/index.php?l=en&s=2
mindkét szállás olcsó,előbbire 1EUR!!!árajánlatot kaptam,a másodikra 15leva a bungaló,5 a kemping sátorral/fő/éjszaka
Június 25-én indulunk a Dunakanyarból úticél Kallithea odafelé valszeg Macedóniának,vissza Bulgáriának vagy fordítva még nem találtuk ki...
Edessában vízezések megnézése után találtuk a Hotel Elenát, 40 euro volt négyünknek egy szoba, kicsit nyikorgós ággyal, de volt légkondi, tévé, angol WC, és pihenten tudtunk reggel indulni.
Ó, én balga!
Emlékeztem rá,hogy olvastam régebben ezt a topicot,csak valahogy most nem sikerült megtalálnom.Ezért írtam a másikba.
Vissza olvasok,s ha még van kérdésem akkor majd kérdezek:)))
Még egyszer köszönöm a segítséget:)
4 személyes bungalóra fizettünk 43 eurót alku nélkül (nincs lehetőség alkura), a kocsival oda lehet állni a ház elé. Nem foglaltuk előre, és volt szabad hely, sőt, két család utazott együtt, és egy házban tudtunk lakni. (Minden házban két apartman van). A környezet szép, a kempingnek közvetlen tengerpartja van, ahonnét a platamonasi várra lehet látni.
Szeretnénk Macedóniában megbízható tranzitszállást foglalni 4 főre. Nem a távolság miatt, hanem azért, mert egyszer legalább 1 nap erejéig meg szeretnénk nézni, ha már sok-sok éven keresztül mindig keresztűl megyünk Macedónián.
Ian | #198235 | 2013-01-29 09:32:57 | Válasz a #198234. hsz-ra
Itt ezen a fórumon találtam én is anno ezt: Popova Kula. Korrekt, tiszta és megbízható hely, őrzött parkolóval. 2010-ben mi is megszálltunk itt.
Bocsi de nem találok árakat. Ti mennyit fizettetek?
Ian | #198462 | 2013-02-01 14:18:59 | Válasz a #198294. hsz-ra
Írj nekik egy érdeklődő email-t, gyorsan válaszolnak. Mi 2010-ben ~25€ körül fizettünk 2 főre reggelivel. Tavaly is kértem tőlük árat, akkor már 40€ körül volt a 2 fő, reggelivel. Mondjuk anno akkora csomagot kaptunk, (mert nem ott fogyasztottuk el), hogy még délben is azt ettük
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valamilyen szállást a Thessaloniki-Kavala-Keramoti útvonalon 1 éjszakára? Sajnos későn érkezik a repülőnk és lekéssük az utolsó kompot Thassosra. Köszönöm előre is!
Ilyenkor szoktam javasolni a booking.com oldalt. Beütsz egy kb. fele úton lévő települést (pl. Asproválta) a pontos dátumra egy kb. 30 km-es körzettel, és van választék, ami általában szinte az utolsó pillanatig lemondható, ha közbejön valami. Oda kell figyelni a részletekre, esetleges mellékköltségekre, ami nem jellemző! Olcsóbbat egy éjszakára alig hiszem, hogy találsz bárhol, hacsak nem helyben mégy házról házra...
Köszönöm, megnéztem. Tényleg vannak korrekt áron szállások. Asprovalta nagyon jó ötlet úgyis tervezzük, hogy egyszer elmegyünk oda. Most majd terepszemlét tartunk