viizó!
Én még nem találkoztam vele, lehet erőszakosabban kellett volna promóznia valakinek, mert manapság ha valaki csak lát egy linket, nem biztos, hogy meg is nézi, pláne, hogy itt Jox valamiért csak egy minimálisan halványabb színnel jelöli a linket, én többnyire észre sem veszem Már ha egyáltalán itt volt a video, de lehet, Te másik oldalon láttad.
Esetleg a kefallinia.hu-n fent van?
Aki gyönyörű HD-videón akarja megnézni Görögország partjait légifelvételen, pásztázva a partot, és szeretné tudni, hogy néz ki a parti rész mondjuk Kefalonián, az itt megnézheti: http://www.tripinview.com
A keresőbe írd be a kívánt helyet, pl. Kefalonia, és a baloldali kis térképen kattints a szigetre. Aztán meg az egyik képre a jobb oldalon megjelenők közül, és alul a video-gombra!
Jó szórakozást!! Én pl. most nézem meg éppen az előbb emített kirándulásunkat Kateliostól Skalaig
A csúcsra két útvonalon lehet feljutni. A Grandos Marcsival(idegenvezető) valóban veszélyes az út, egy kerülő úton sok-sok "lépcsőn" is vezet út felfelé. Az "csak" fárasztó. Mindkét csoport a csúcson találkozik,és lefelé együtt jönnek a kerülő úton.( e-mail címre küldök képet. csikferi@freemail.hu
- A nyugati partról honnan lehet közvetlenül átkompozni??? Elsőre Vasiliki-Fiskardo útat néztem ki, de máshonnan jobb lenne!
- Kefalonia melyik részén érdemesebb szállást foglalni, ha főleg strandtúrát tervezünk a 2 hetünk alatt???
Az 525-ös kép a Mounda Cape felülről, ama bizonyos házikó arrafelé lesz. Ez a túra a 475-től 569-ig tartott (képben legalábbis). Amit az említett fotón látsz fentről, ott sétáltok át az előző Katelios-Skala túrán.
Az 590-es Skala beach sima kövei, sokat lehet ott is gömbölyű kavicsokat válogatni, az asszony élete végéig ellenne ezzel a tevékenységgel
Az 1055-ös kép Skala Old Port beachen készült (1051-től 1134-ig).
Ezt néha gyalog is megtettük Skalából, úgy kb. 1 óra, de inkább kocsis progi, többnyire stoppal mentünk. Mellette van egy kis kikötő is, pár éve még egy igazi gyöngyszem volt, mára lepukkant 1135-től 1187-ig az aznapi hazaséta képei.
Sziasztok! Èrdeklődni szeretnèk hogy az Ainosi hegyi túrának van e olyan rèsze ami veszèlyes a gyalogtúránál èrtem hogy van e olyan rèsz hogy a szakadèk melett keljen sètálni? Nagyon elmennèk fakultatìv programra de ha van veszèlyes szakasza akkor nem.Skálábol a Grandnak az egyik programja.Nagyon tèriszonyos vagyok.Köszönöm Jó èjszakát mindenkinek!
Sziasztok! Èrdeklődni szeretnèk hogy az Ainosi hegyi túrának van e olyan rèsze ami veszèlyes a gyalogtúránál èrtem hogy van e olyan rèsz hogy a szakadèk melett keljen sètálni? Nagyon elmennèk fakultatìv programra de ha van veszèlyes szakasza akkor nem.Skálábol a Grandnak az egyik programja.Nagyon tèriszonyos vagyok.Köszönöm Jó èjszakát mindenkinek!
Lássuk:
A 75, 78, 84, 91-es képek egy kisebb kirándulás képei. Skalából felgyalogoltunk Old Skalaba a hegyre, és onnan a térképünk szerint becéloztuk a hegyen bóklászva a Kateliosra menő utat. Azon fogtunk egy stopot a Katelios előtti utcsó másfél kilóméterre, onnan pedig gyalog indultunk el a parton Skala felé. Elég kalandos, nem árt egy jó lábbeli, mert hol a sziklákon, hol a vízben kellett menni, a vége felé pedig mint a képeken is látható, a Skala előtti (homokkő szikláknál) kb. 150 m-t már combig-mellig érő vízben tettük meg, vagyis olyan ruhában érdemes menni, ami elázhat. A vízszint egyébként évről-évre változhat, volt, hogy simán átsétáltunk, sőt ahol tavaly a vízben gázoltunk csöcsig, 2 évvel előtte ott feküdtünk a napon. A túra végén a 235-ös képpel értünk vissza Skala partjára, de előtte még az iménti képet készítettem a nejemről [/img]
Köszönöm, ezért megéri ott elveszni egy kicsit Teszünk egy próbát.
A képek eddig a 2014es albumodból: 75, 78, 84, 91, 525, 590, 1055. Előre is köszi!
(Ha bárkit zavar, átmehetünk privát levelezésbe, de szerintem ezek mindenkinek jól jöhetnek ha célokat keres:))