Régóta járunk külföldre, de nekem új info ez az adó tartozás ellenőrzés. Egyébként meg egyet értek vele. Sokan vannak akik halmozzák a köztartozásokat és egyébként meg dőzsölnek.
Mi ahhoz a csoporthoz tartozunk, akik minden este tavernáznak! Mi ezért is járunk GO-ba! Imádjuk az ízeket! De minden reggel itthonról vitt finomságokkal dobjuk föl az Isteni Görög pékárut!
Sört nem viszek, mert az ottani sokkal jobb mint a magyar...
Sziasztok ! véleményem szerint ez ugyan az a szabály mint amit a Horvátországba utazóknál kezdtek el betartani pár éve. Ez a fel nem dolgozott élelmiszerekre vonatkozott.
A határon az adó tartozás ellenőrzése - mint halottnak a csók. Egy "rendes" vállalkozónak semmi sincs a nevén, ergó semmit nem tudnak tőle lefoglalni. A téliszalámit meg nem szeletelem le, hanem egészben viszem és határ előtt berakom a kesztyűtartóba
Hello, bocsi ha volt mar ez a kerdes es bocsi mert nem irok helyesen.
Mi julius kozepen megyunk Lefkadara, Temesvarol (Romania).
Meg szeretnem kerdezni kb menyi szerb dinar es mecedon dinar kelene az autopalya dijakhoz?
Elore is koszonom.
Míg volt Szlovák bankkártyám, azzal fizettem a kapukat a tankolást. Volt hozzá sms értesítés és volt olyan hogy kevesebb eurot vontak le, mint amennyit a kapunál kp-ba kértek volna. De ma már csak otp-s kártyám van, így maradt a kp-s fizetés
Sziasztok.
Mi minden kapunál, legyen az szerb vagy macedon, kártyával fizettünk eddig, nem volt gond vele, és mindig jobban jöttünk ki, mintha az itthon vásárolt euróval fizettünk volna. Tankolni is így szoktunk, gyors, egyszerű megoldás. És mellékesen megjegyzem, hogy otp-s kártyám van, sima egyszerű mastercard:)
Hol mentek át Szerbiába?
Gondolom, hogy az E70-es úton mentek, Versecnél léptek át a RO-SRB határt, aztán Smederevo mentek tovább, és ott éritek el a szerb autópályát. Ha így van, akkor Szerbiában csak 560 + 190 RSD (vagy 4,5 + 1,5€) a fizetendő összeg!
van mikor azt mondja jó a kártya,majd mikor fizetésre kerül a vége az hogy nem müködik igy marad az euros fizetés igy jártunk kifelé jövet de már tankolnom kellett .S nem csináltam probát hanem fullra tankoltam. igy a 220 gázolaj majd 300-ba lett.jövö héten megyünk már haza s az RT-n tankolok ott jo volt mindig a kártya.