Kamena Vourla
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 10 11 12
Üzenet
  Jox | #2835 Üzenet | 2005-10-13 10:43:49 |
Én itt tötöttem két hetet 2000-ben, de többnyire a két hét alatt itt csak az alvás volt, mert szinte minden nap elmentem máshova (mint mindíg).
Kamena Vourlának nagyon szép a fekvése, egyik oldalon egy nagy hegy a másikon pedig a tenger. A tengerpartja elég gyenge, fõleg kavicsos részek vannak.
A fõterén van egy szép templom, este ki van világítva a tetején lévõ hatalmas kék kereszt, nagyon szép látvány.
A közeli hegyen van egy kis kápolna, oda érdemes felmenni (a témanyitó fotót ott készítettem), szép kilátás nyílik a környékre.
Kamena Vourlán tulajdonképpen minden van (kivéve autó+motorkölcsönzõ...), tavernék, üzletek, bank, stb. Nagyon jó kiindulópont Görögország középsõ részének megismeréséhez, de én innen a Peloponnészoszt is bejártam...
Esténként a tengerparti sétányon a helybeliek és a turisták is fel-alá sétálnak, hangulatos itt végigmenni párszor.
  Kvalcsi | #2828 Üzenet | 2005-10-13 10:10:13 |
Szia Szöszy!
Miért nem írsz valami konkrét tájékoztatást róla, hogy ha már jártál itt. Biztosan érdekelne mást is a beszámolód, nem csak engem. Én csak átutaztam rajta, így azon kívül, hogy szép a fekvése, és kavicsos a tengerpartja nem igen tudok mást.
  Szöszy!!! | #2812 Üzenet | 2005-10-12 21:39:06 |
Nahát,most vettem észre ezt az oldalt!Én már voltam itt:)Nagyon szép hely:)Érdemes ide menni,Thermophüle nincs messze innen,na ott van a legmelegebb!!!!
  Jox | #444 Üzenet | 2005-05-24 07:30:45 | Kamena Vourla
Kérdések, vélemények, tapasztalatok Kamena Vourláról icon_cool.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 10 11 12

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu