Sziasztok! Megy valaki idén Santorini-re az Apollon-nal? De érdekelne más utazási iroda is. Vagy ha valaki magánszervezésben menne és segitene. Köszönöm!
Sziasztok! Megy valaki idén Santorini-re az Apollon-nal? De érdekelne más utazási iroda is. Vagy ha valaki magánszervezésben menne és segitene. Köszönöm!
Ismételten látogatható Santorinin a több éve zárva tartó Akrotiri ásatások!
Belépő 5 euro/fő.
Aki Santorinire utazik és van egy kis ideje feltétlenül látogasson el Akrotiribe, mert jóval nagyobb területen látogatható a kiállítás, mint a bezárása előtti időben.
Sziasztok!
Mi cseh utazási irodával voltunk prágai indulással. A reptéren foglaltunk a nyaralás idejére parkolást és még így is nagyon jó árra jött ki az egész.
-törölt nick 11881 | #206112 | 2013-07-07 16:48:17 | Válasz a #206110. hsz-ra
Sajna, a közvetlen járatok Bécsből baromira megdrágultak a tavalyi évhez képest. Minden görög célpontra. Jó (de inkább csak jobb) áron csak az év elején lehet vásárolni. Utána meg már folyamatosan emelkedik.
közetlen repülővel bécsből, átszállással pedig szerte európából: róma, milano, brüsszel, london... akár hagyományos, akár fapados légitársaságokkal. egyik sem hiszem, h kifejezetten olcsó volna.
fentieknél talán olcsóbb a budapest-athén-santorini, illetve budapest-thessaloniki-santorini, főként utóbbi.
minden bizonnyal a legolcsóbb autóval pireuszba, és onnan átkompozni a szigetre.
de oda vszeg rentábilis lehet vmelyik utazási iroda ajánlatát megnézni.
Én viszont lecsaptam az ajánlatodra, és írtam pü-t.
Elkezdtem visszaolvasni, de azt gondoltam inkább konkrét kérdéseket tennék fel, mivel nem egy hétre tervezek csak egy egyéjszakás magán-fakultatívra Krétáról. Illetve inkább úgy mondom: ismét felmerült, de nem tudom érdemes-e. (persze inkább így mint irodával reggel oda este vissza).