Mindenki tudja, hogy egy béna lúzer az, aki nem ér le görög országba (háztól házig) 10 óra alatt és a kocsija többet fogyaszt 4 liternél
(be kell, hogy valljam én is ezek közé tartozok, mert még nem sikerült 15 óra alatt leérnem)
Én nem is hallottam az elkerülőről, merre lenne? Írtam a szabadkai ismerősömnek ez ügyben. Egyébként én tompánál szoktam átmenni és a 300-ason megyek ki a pályára
Ha Tompát választjuk, a szerb rész néhány kilométeren belül bemegy Szabadkára. Egészen addig megyünk egyenesen előre, egyre városiasabb környezetben, amíg el nem érünk egy T-kereszteződéshez (Zagrebacka és Maksim Gorki sarok). Belgrádot ugyan jobbra jelölik, de mi okosabbak vagyunk, és balra megyünk: pár lámpa után bal kéz felől meglátjuk a Pátria szállodát, itt térünk le jobbra a Zentai útra (Sencanski put). Ez egyenesen kivisz az autópályára (kb 20 km), egy idő múlva már jelzik Újvidéket (Novi Sad) és Belgrádot a szokásos nemzetközi autópálya szimbólum társaságában. "Stevie"
Hét közben, kedd/szerda/csütörtök délután mentem már párszor július közepén - végén is, nem volt számottevő a forgalom. Persze, hogy most az adott napon mi lesz, az megjósolhatatlan.
Nyomvonalat láttam a határtól déli irányba megkerülve Szabadkát. És az csatlakozik bele a 300-as útba. Arra gondolsz? Szerintem abból idénre nem lesz semmi