Kos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 105 106 107 ... 144 145 146   >
Üzenet
  Ferrari | #92556 Üzenet | 2009-03-15 12:53:42 |
Nem emlékszem erre a szállodára. Én sem arra gondoltam, ami bent van Lambiban, hanem ami Lambitól kifelé van, viszont újra megnéztem és nem csak az országút vezet Kosba, hanem kis mellékutcák is, de befejeztem nem szállhatok szembe egy moderátorral.
  Vojandi | #92563 Üzenet | 2009-03-15 13:33:18 |
Ferrari, most miért írsz ilyet? Nem vitáról van szó. Nem kell szembeszállni senkivel sem, csak próbálunk rájönni, hogy unyanarról beszélünk-e. Nem ellened háborogtam, és senki ellen sem, csak hát az a hotel a goggl-ön egyértelműen ott van, ahol, ezen nem változtat semmilyen magyarázat sem, mert ez tény.
Kár, hogy nem tudpm a módját, hogyan lehet a google earthről ide képet belinkelni, mert akkor sokkal egyszerűbb lenne S.Andinak megmutatni.
icon_sad.gif
  Ferrari | #92567 Üzenet | 2009-03-15 13:44:52 |
Nem lett a legjobb, de itt van

Mi a yachtkikötőnél laktunk, ami 600 méterre volt a központtól. Ez nincs 8-szor annyira.
  Vojandi | #92569 Üzenet | 2009-03-15 13:58:56 |
Tündér vagy, köszi, azóta is ezzel vacakolok (kb. fél órája), már eljutottam odáig, hogy kimásoltam a googleból de csak word.doc lett és sehogy sem tudtam belőle jpg-t csinálni...

Ahol a piros karika van, ott találtam meg én is a hotelt. Onnan jobb kéz felé megy sziget csücske felé a főút. Mielőtt eléri a csücsköt, minekünk azelőtt picivel volt a szállásunk, tehát még a "felső, vízszintes vonalon", onnan volt Kos város 3 km. Tehát, ha az autóutat követi, akkor innen 5 km.
Ahogy te írod, hogy utcácskákon keresztül, az is biztosan lehetséges és talán le is rövidíti az utat, de gyalog szerintem még így is nagyon messze van.
Mégegszer köszönöm, csak azért volt fontos, mert nekem két ilyen hotelt köpött ki és másik egész máshol volt, nem tudtam, hogy ugyanarról beszélünk-e. kiss.gif

Leírnád nekem priviben vagy valahol máshol, hogyan kell ezt a beillesztést csinálni?
  Ferrari | #92571 Üzenet | 2009-03-15 14:00:43 |

Ez talán kicsit jobb. A jobb oldali sárga jelző, ahol mi voltunk, a bal oldalon van a Blue Lagoon.
  Vojandi | #92572 Üzenet | 2009-03-15 14:04:07 |
Még jobb, ahol a Pelagos Kos van, pontosan amellett laktunk! Onnan csak a csücsökig több volt, mint 1 km, majd akanyar után "lefelé" a hosszú bekötőút jó 2 km volt. Na de mindegyek is a távolságok, a lényeg, hogy S.Andi látni fogja, hol a szálló és amikor meg ott lesz érezni fogja, hogy a kép csalóka, mert messze van. A Pelagostól is jó tíz percig ment a busz a Mandraki-ig.
  Vojandi | #92573 Üzenet | 2009-03-15 14:05:54 |
Most megint nem értem. Van egy sárga jelző a kikötőnél (ez az, amit a google szintén blue lagoon-ként ad ki nálam amúgy!) de azigazi, az, ami teljesen balra van.
  Ferrari | #92574 Üzenet | 2009-03-15 14:07:53 |
A harmadik pont Kos város központja.
  Ferrari | #92577 Üzenet | 2009-03-15 14:14:03 |
Andi!

Küldtem a privit.
  Vojandi | #92580 Üzenet | 2009-03-15 14:18:58 |
Rendben. Na csak azt magyarázom, hogy nekem arra a harmadik pontra is blue lagoon jött ki, ezért lehet csaló valakinek (pl. S. Andinak), aki nem látta a saját szemével, hogy hol van az a hotel.
Köszi szépen a segítséget!!!!!
  Kvalcsi | #92588 Üzenet | 2009-03-15 14:45:07 |
Lányok!

Én nem tudtam, hogy hol van az említett szálloda ezért nem szóltam bele, de most, hogy Ferrari feltette a térképet tudok véleményt mondani.
Mi a 90°-os kanyarnál, a sziget csücskénél laktunk. Onnan a Mandraki kikötő volt 2,5 km-re. Az Apellis (a mi szállodánk) és a Blue Lagoon között szerintem kb. másfél kilométer lehet, azaz öszesen 4 km-re van a központtól. Nem tudom, hogy itt jár-e még a városi busz, amelyik a Costa Angela hotelnél fordul meg és megy vissza Mandrakiba.
  Vojandi | #92590 Üzenet | 2009-03-15 14:49:10 |
A busz a Pelagos után fordult tavaly nyáron, pont a mi szállásunknál. Mármint a városi.
  Szanna | #92594 Üzenet | 2009-03-15 14:59:43 |
Szia S.Andi!
Bár én nem ismerem a szállót a húgom és annak barátja igen. A húgom nyaralt ott, a barátja dolgozott. Én csak apartmanban laktam. Először is a helyszíni, távolsági kérdések. Javaslom, hogy kölcsönözzetek valamilyen kerekes járművet, mert gyalog azért nagy séta lenne. A szállodátoktól Kos város motorral kb.7- 10 perc. és tényleg el lehet jutni mellékútakon is, de egy főút is vezet arra. Mi mellékútakon mentünk a Blue Lagoonig.
A szállóról. A húgi szerint: "ESZMÉLETLEN JÓ!!!!! De komolyan! Bár az animációs programok lehettek volna minőségiebbek, de túl kevesen voltak az animátorok"(szó szerinti idézet)
Más ilyen szállóban vagy 10 animátor dolgozik, ott meg voltak 4-en. "de a szállás, kaja, kiszolgálás, a medence minden szuper"
Ja, és a busz a hotel előtt áll meg. Ráadásul sűrűn jár.
"Strand nem nagy durr-kavicsos, ennyi."
Üdv:Szanna
  Szanna | #92598 Üzenet | 2009-03-15 15:12:35 |
Szia S.Andi!
Két évvel ezelőtt last minute akció keretében jutottunk el Kosra(húgom, öcsém és annak barátja+ én). Akkor mi a Lambiban a Boheme apartbanban vertünk tanyát. A húgom azon a nyáron még egyszer elrepült és ezúttal a Blue Lagoonban lakott(naná, hisz ott dolgozott a barátja). A barát miatt volt szerencsém elbiciklizni a hotelig, de személyesen nem voltam az épületben. Szóval a hotel infók a tesótól származnak, az idézetek pedig szó szerintiek.
Mi találtunk egy helyet, ahol motort 50 euróért/ 5-6 nap kaptunk, biciklit meg 10-ért. Igaz a biciklik(lámpa nem volt rajta) nem voltak nagy számok, de az Askeplion szentélyhez feltekertem vele. Oda érdemes felmenni! Mesés a kilátás! Akkor azt mondtam, hogy itt az emberek már a kilátástól meggyógyultak. Beugró akkoriban 3 euróba került, tehát meg lehet fizetni. A motorhoz nem tudom,hogy járt-e valami biztosítás.
Üdv:Szanna
  Csz75 | #92640 Üzenet | 2009-03-16 08:50:00 |
Kedves Vojandi, Szanna, kvalcsi, Margitka!

Nagyon köszönöm a válaszaitokat.
Örülök, hogy ilyen aktív ez fórum. icon_smile.gif

Üdv.:
Szilvi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 105 106 107 ... 144 145 146   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu