Megérkeztünk Nikitibe. Pécs-Szerb határ 2.5 óra, Eszék-Lipovac 55kuna,
Szerb határ-Belgrád 3 €, a többi változatlan.
Belgrádban nincs útépítés, viszont Nisig több helyen sáv eltolásos útépítés.
95-ős benzin Szerbiában 151.20 dínár, Macedóniában 71 denár.
Autógáz szinte az összes kúton van. Kártyával tankoltam mind két országban.
A boltok tele vannak áruval, nincsenek üres polcok, viszont örülnek a kis címletű
pénznek.
Halihó sziasztok! Üdvözlet a régi motorosoknak és az újonnan vállalkozóknak:)
Nem tűntem el, folyamatosan olvastalak titeket. Megjártuk Erdélyt (inkább 3* gürügország) az autópálya hiánya és a forgalom miatt), most már jöhet Göröghon.
Jövő pénteken indulunk, utána szombaton jövünk, most sajnos csak 1 hét jut, de örüljünk ennek is így építkezés mellett.
Szóval ha bárkinek bármi kérdése van, most már írok is, bár a tavalyi beszámolómban minden benne van. Friss infókkal meg majd onnan és hazaérkezés után. Engem az esetleges üzemanyag hiány nem érint, egyedül attól tartok egy kicsit, hogy nyersanyag hiány miatt a szálloda nehogy ne tudja teljesíteni a kifizetett ellátást. Most kirándulást nem tervezünk, úgyhogy a későbbi beszámolóm is rövidebb lesz (tavaly nagyrészt megnéztünk mindent, így választottuk az idei helyszínt).
Ja most két kocsival megyünk, jönnek édesapámék is.
Szép napot mindenkinek.
Rendben. Minden attól függ hogy mennyiért "veszed" a macedón dínárt. Én 6 forint/dínárral számoltam, és úgy már más a helyzet. Egyszóval régebben volt 40-50 forint is a két ország között, de ez mára már eltűnt és gyakorlatilag nincs különbség. (szvsz)
Lehet!
De elfogadnak €-t is (3*1.5€) igen minimális a különbség! Az oda-vissza útra 400 denár ~ 6.5 €. A különbség nagy részét pedig elviszi a 6 SMS (ha be van állítva).
Azt szeretném kérdezni, hogy K&H Electron kártyával lehet fizetni a kutakon illetve fizetős kapuknál Szerbiában és Macedóniában.
Válaszotok előre is köszönöm.
Sziasztok!
Szerb Mol kút: 26.46l - 4000 dinár sms 10435 ft
Macedón kút : 29.44l - 2090 denár sms 10612 ft
Macedón pályán a középső kapunál nem volt ki írva így ott is
kiadtam 1.5 €-t azt mentem. 1 és 3-as kapunál kivan írva a 1.5€.
Sziasztok!
Szerb Mol kút: 26.46l - 4000 dinár sms 10435 ft
Macedón kút : 29.44l - 2090 denár sms 10612 ft
Macedón pályán a középső kapunál nem volt ki írva így ott is
kiadtam 1.5 €-t azt mentem. 1 és 3-as kapunál kivan írva a 1.5€.
Otthonról úgy indultam hogy 3 db 1€ és 3db 50 centest félre raktam a
Macedón kapukra. Ezért nem tudok infót se kártyáról, se arról hogy
mi van akkor ha nagyobb pénzt ad valaki.