Sziasztok! Mi most megyünk elõször Görögországba a párommal kettesben a gyerekek nélkül.Az apollont választottuk onnan is az Apostolos apartmant.Valahol olvastam a hozzászólások között ,hogy nem a legjobb és nem nagyon ajánlják mert szuterén.Ha van valaki aki már járt ott és tud valamit róla azt megköszönném.Egy kicsit elkeseredtem ,mert én választottam és nem szeretnék csalódni.ELÕRE IS KÖSZI.
Bizony rég... Sajnos nem tudtunk elmenni a Zorbas-buliba, egyikünk sem ért rá. Igen, megyünk Paraliára, július 22-én érkezünk. Ha minden jól megy, kint leszünk kb. szeptember közepéig... Már nagyon várjuk! Szállásunk egy hétre van, aztán keresgélünk...
Ti jöttök ki?
A Polydor egy emelkedon talalhato, Tolo foutcajahoz es a tengerparthoz kozel, jo kis apartman, a tulaj az elmult ket telen felujitotta a furdoszobakat is. A www.polydor.gr oldalon talalsz kepeket is.
Kedves Görögország-imádók!
Nyáron Tolo-ba megyünk, a Polydor apartmanban foglaltunk szállást. Tud errõl a szállásról valaki? Sehol nem találtam véleményt róla. Köszönöm!
Szia!
Mi kb 4 éve voltunk busszal Pefkohoriban és még annyit tennék hozzá , hogy elég sok tengeri sünnel találkoztunk itt. Azt javaslom , hogy az uszó cipõt mindenképpen használjátok , fõleg a gyerekeknek.Mi egy nagyobb baráti társasággal voltunk.A supermarketokban valóban van minden és egy kicsivel olcsobb mint a többi kissebb boltokban. A péknél azonban nincs finomabb zsemle sehol. Azt minden nap frisset érdemes venni. Vannak zöldség gyümölcs üzletek is. Mi menetrendszerinti busszal mentünk be Policronóba.Az a település is egy igazi kis ékszerdoboz.Én is tudok fotókat küldeni ha érdekel.
Szia
pefkohori viszonylag csendes, jó nyaralási lehetõség mind gyerekkel mind anélkül, bár mi is gyerekkel voltunk.
Elég nagy bevásárlóközpontja van a fõutcán egymással szemben kettõ is, lent a sétányon viszont nagyokat lehet sétálni nincs autósforgalom a víz jó, magyar nyaralókból van bõven. bent a városban a strad elég keskeny a part (homokos apró kavicsos) és a sétány között kb.:10méter mi néha elsétáltunk messzebb nyugisabb helyre fürödni.Ha Érdekel fotó, emailcímet küldesz tudok küldeni.[/list]
Szia Ciceró!
Nem sok mindent tudok róla!Milen a tengerpart?Élelmiszerboltok vannak-e rendesen?Nyugis hel?Gerekekkel megünk és nem mindegy,hog hová!Szóval minden érdekelne amit tudsz.Köszönöm!üdv:Andici