nekem is van egy bevált módszerem, se víz sem semmi más nem kell hozzá, és minden koszt (ha netán autot kellene bütykölni útközben) eltávolít
CIEN body care
INTIMwash lotion
Sziasztok!
Nekem mindig gondot okozott az utazásaim során a kézmosás mivel nem biztos hogy mindig ott állok meg ahol van kézmosási lehetőség.
Találtam valami nagyon jó dolgot és gondoltam megosztom veletek.
Én már használom és mindig a kocsimba van.
http://shop.sunrider.com/Shop/.....=16&Cols=0
Üdv:Robi
Az IRIX gyógynövények alkoholos kivonata, természetes anyag.
Kozmetikumként kerül forgalomba. Az eredeti feltalálója Széles Lajos bácsi, NAK község fia volt. Kapható a gyógyszertárakban, gyógynövényszaküzletekben.
Ennek gyógyszer megfelelője NAKSOL néven ismert. Nem vonták ki, hanem továbbfejlesztik. Bonyolult összetétele miatt a fejlesztés tovább tart, 2010-ben lesz kapható újra.
Egyébként a két termék hatóanyaga megegyezik, az IRIX kozmetikum a NAKSOL gyógyszergyártási előirások szerint készül a GYNKI Gyógynövénykutató Intézet Budakalász gyártja.
Korfu szigetén Moraitikán voltunk,immár harmadszor.Mikor elõször mentünk kaja hegyeket vittünk,több mint a felét vissza is hoztuk... Szerintem kaját nem érdemes,max.csak szalámit vagy májkrémet.Ott kinnt minden van,szinte olyan áron mint itthon.De érdemesebb a Super Markato helyekre menni mint a kisebb boltokba mert azok jóval drágábbak.Kenyeret se vigyetek nem érdemes,vannak pékségek,azoknál nagyon finom dolgok vannak,és minden nap friss.0,70euroért vettünk 1 db bagett szerû kenyeret.Nagyon finom volt jó vastag a tésztája,ropogós,de csak frissen jó,másnap már nem az igazi.A pékárujuk isteni,mindegyik.A csokis sütik ellenállhatatlanok,bele is futottunk egybe 7 euróért!!!!!!!De annyira fincsi volt és sok,hogy ketten még másnap is ettünk belõle,34dkg volt összesen a súlya de annyira tömény volt,hogy nem bírtuk egyszerre megenni!A paradicsom az felejthetetlen,lédüs ha kicsit sárgább az se baj ugyanolyan finom!Szúnyogok vannak!!!!!!Naptejet sokat kell használni éget a nap!!!!!
Nekünk pedig az Aloe- First vált be napégésre. Másnapra eltünteti a bõrpirt, ha megégetem a kezem akkor is ezt használom, ha idõben sikerül befújni vele, akkor még hólyag sem keletkezik
Mi szeretjük, napozás utáni testápoló helyett is ezt használjuk, regenerálja a bõrt.
Én sem nagyon hittem benne, míg ki nem próbáltam
Sajnos már az Irix-et kivonták a forgalomból.
Tanácsot szeretnék kérni. Nekem különösen érzékeny, fehér bõröm van. Szombaton fürdõben voltam. Kb. 25 fok volt, felhõs ég, esõ. Gondoltam, nem kenem be magam, nem lesz semmi gond. Ennek ellenére sikerült hólyagosra leégnem, a hólyagok már harmadik napja vannak a vállaimon. A gyógyszertárban egy ApiPanten nevû pantenoltartalmú propoliszhabot adtak, ami lassan, de enyhíti. Nincs esetleg valami gyorsabb és hatékonyabb tippetek?
Elõre is köszi, Peti
Kedves 09Petya!
Valóban az Irixet kivonták, de helyette forgalmazzák a "Panthenol spray"-t, ami ugyan olyan jó minõségû (kipróbáltam).
Illetve, ha van ismerõsöd, aki forgalmaz Forever termékeket, nekik is van egy kitûnõ szerük pont ilyen problémás bõr kezelésére "Aloe First" spray (kipróbáltam, kitûnõ ez is). Minél hamarabb szerezd be valamelyiket.
Szerintem mindkettõ nagyon hatékony és gyors. Ha esetleg további információra van szükséged, írj privát üzenetet.
Sajnos már az Irix-et kivonták a forgalomból.
Tanácsot szeretnék kérni. Nekem különösen érzékeny, fehér bõröm van. Szombaton fürdõben voltam. Kb. 25 fok volt, felhõs ég, esõ. Gondoltam, nem kenem be magam, nem lesz semmi gond. Ennek ellenére sikerült hólyagosra leégnem, a hólyagok már harmadik napja vannak a vállaimon. A gyógyszertárban egy ApiPanten nevû pantenoltartalmú propoliszhabot adtak, ami lassan, de enyhíti. Nincs esetleg valami gyorsabb és hatékonyabb tippetek?
Csak gratulálni tudok ez a legjobb hûteni és kenni a bõrt vizesbázisú ápolóval minnél többször!!!!!!!...
Így van Legjobb szer ott van helyben, nyakig a tengervízben = hût + vizes + sós
Bocs nem lehetett kihagyni, de tényleg nagyon jó ... volt (ide most egy sírós kellene)
Nos, nem állt szándékomban rosszat javasolni.Viszont tény, hogy orvosi javaslatra szoktuk vinni a fennt említett készítményt.És egyik évben a saját hülyeségem miatt bizony nagyon jó volt.(1000Ft-ot megért)
Amúgy valóban fontos alapszabály: a rózsaszín párduc effektust kell elkerülni.
Csak gratulálni tudok ez a legjobb hûteni és kenni a bõrt vizesbázisú ápolóval minnél többször!!!!!!!
csak itt mindenki vmilyen gyógyszerkészítményt keres...
nem mindig az a legjobb-de bármi legyen:alkoholmentes-az szárít,hámlaszt!