Szirom, olyan, mint egy úszómedence vize, csodálatos. remélem, nálunk is ilyen lesz. Egy egész napot csak maradunk a szigeten valahogy. Még nem döntöttem el, hol faragom le máhonnan azt a napot, de biztos megoldódik. Nagyon szép a képen a víz!
még így mi sem voltunk, hogy nem volt szállás előre. egyenlőre még konkrét időpontunk sem tudom mikor lesz. az biztos, hogy aug.24-től de lehet, hogy áttoljuk szeptemberre. de már nagyon várom.
Igen, valahogy igy tervezem én is, csak 10-12 napra. ebből 4-5 éjszaka elafonissos, és másik 5-6 a máni környékén, hogy be tudjuk a keleti és a nyugati partokat is járni. meg tranzitnak gondoltam athént, oda-vissza 1-1 éjszaka, legalább azt is megnézzük kicsit.
Hadiandi, én sem foglalok előre semmit, kivéve a legelső szállást, hogy ne hullfáradtan az érkezés estéjén kelljen. A többi úgy lesz, ahogy a kedvünk hozza. Így lesz egy terv, de lehet, hogy egyik helyen hamarabb megunjuk, másikon meg nem akrunk még elmenni. Minden lehetőséget szabadon hagyunk. Izgulok is, még sosem voltunk így.
Kokszi, mi a fehér napernyőkhöz közelebbi részen voltunk. Az teljesen jó, komolyan. Nem volt hiányérzetünk, hogy kicsi lenne a tiszta sáv.
Azt hiszem, ezt elég részletesen megbeszéltünk
Babar képe /utólagos engedelmével/. A jobb oldali a Simos ,a bal a Sarakiniko. Ahol a sötét foltok vannak a vízben ott vannak a köves füves részek. A kép szerint a két napernyős rész között végig van egy sáv ha beljebb megyünk a vízbe.
Ez a kép a sajátom . A második napernyős résztől fotóztam az első napernyős rész felé.Itt is látszanak a sötét foltok.
Sziom !Én is egy picit vitatkozom! A füves részek között vannak pár méteres homoksávok ahol beljebb lehet menni a vízben úszáshoz ez tény . De én jobban szeretek a tiszta homokban besétálni ,mint gizgazokat kerülgetni. A napernyőket is azért rakták oda ,ahova, mert ott a legtisztább a víz.Én csak ezt szerettem volna kihozni az előző beírásban. Ezt is csak azért írtam,mert mi mindig a legrosszabb helyen pakolunk le, és egy óra múlva pakolunk arrébb . Én örülök ha valaki megírja ,hogy a strand melyik oldala volt nekik a tuti. Ha még azt is megírja ,hogy miért, azt pedig még szívesebben veszem . E jó szándék vezérelt most engem is .
Üdv:kokszi
köszi mindkettőtöknek a válaszokat, nagyon hasznosak!
szirom!
képzeld nem tudom megnyitni azt a fránya mailfiókot egész nap! nem tudom mi van vele e még próbálom később!
Szia Kokszi!
Jó ez a részletes strandleírásod, köszi. Üzletet találunk, emiatt nem aggódom, nem a Holdra megyünk. Elafonissos előtt pedig bevásárolunk. Akkor már csak olyan szállás kell, ahol van hűtőszerkrény.
Kokszi, ezen vitatkozom, hogy ahol napágyak vannak, csak ott tiszta, mi a két napágyas rész között voltunk általában, mindig ugyanott, mert mi nem szeretünk napágyat bérelni. És ott nagyon tiszta volt a víz, se kő, se fű, csak a kristálytiszta víz, ezért is választottuk a gyerekeknek azt a részt.
Abban viszont nagyon egyetértünk, hogy a homok kifogástalanul tiszta, se egy csikk, se egy papírdarab, nagyon megnyugtató volt, és ez az egyik, ami miatt visszamegyünk.