Sziasztok!
Most indulunk 2 óra mulva Vrasnára:)))
Szeretnénk tudni van -e piac ott, vagy a közeli Asprovaltán???
Ha tud valaki válaszoljon:))))
Köszi
Ildi
Aug. 7-én indulunk Asprovaltára. Az Andreas apartmanban foglaltunk helyet. Eddig még nem találtam infót róla, képet is csak egyet. Tud valaki vmilyen infót róla?
Homokos a partja, illetve közvetlen a víznél aprókavicsos. A víz elég gyorsan mélyül.
Más jellegű üdülőváros, mint Sarti, de összességében nagyon kellemes hely Asprovalta is, én ajánlom mindenkinek. Van egy pár Asprovalta illetve Vrasna című fotóalbum, nézd meg őket, és látni fogod, milyen!
Sokat olvasom az oldalt és nagyon sok infót találok. Tavaly Sartin voltunk és mire odaértünk mindent tudtam mi hol van, mennyibe kerül, apartmanok stb..Köszönöm nektek.
Most Asprovaltat néztem ki magunknak, kérdezném Tőletek, hogy mennyiben hasonlít Sartira, homokos partja van-e, lassan mélyül-e a tenger?Köszönöm előre is a segítséget. Üdv: Heni
Szia Solyci!
Mit akarsz a piacon venni? Asprovaltán nincs, de rengeted zöldséges, Super Market, a pékségben ínycsiklandó különböző sütemények, és a Vrasna felőli oldalon ott árulja Jorgos és más a nektarint, egy másik görög a sárgadinnyét, és ruhaneműt (kínai szerintem) stb...
Szia Boka!
Tudom, h. mindent megkapok a különböző boltokban, kivéve a piac hangulatát.
Úgy látom, akkor a Stavrosi piac a legközelebbi, na akkor lehet, h. oda elsétálunk csütörtökön. De majd még kiderül!
Ezt megígérem A Nei Pori nyaralásról is készítettem két albumot is, idén sem marad el a fényképezés Köszönöm a jó kívánságokat és én is kívánok nagyon boldog nyaralást
Szia Solyci!
Mit akarsz a piacon venni? Asprovaltán nincs, de rengeted zöldséges, Super Market, a pékségben ínycsiklandó különböző sütemények, és a Vrasna felőli oldalon ott árulja Jorgos és más a nektarint, egy másik görög a sárgadinnyét, és ruhaneműt (kínai szerintem) stb...