Nem érdemes semmit vinnetek, mert minden van ami itthon.
Ásványvíz, sör, üdítők, hasonló árban, mint nálunk. Mi is a Lidl-ben vásárolunk mindig. Kivéve a gyümölcsöt, mert azt az utcai árusoktól.
A péksüteményt, meg a kenyeret, a helyi pékségekből. (Kettő van.)
A gyroszhoz, nem kell beülnötök, simán van "Take away" is.
A legjobb gyrosz a környéken, Kallitheán van, a "DK"-ban.
2, 50 euró volt tavaly.
Ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan, ha tudok, segítek.
Tudtommal segítettem neki, csak baromi unalmas, hogy minden 5. ember az árakat kérdezi. Lusta visszaolvasni és ezáltal szét lesz offolva az összes topik ehhez hasonló kérdésekkel.
Most komolyan, ha már mész nyaralni befizetsz x összeget akkor azon a pár cent árkülönbségen hezitálsz, hogy mennyibe kerül. Egy kicsit vissza kéne olvasgatni a fórumokban és akkor megtudnád az árakat.
A gugli meg a barátod pl ez itt. Ugyanazok az árak mint itthon...
Mi is megyünk Augusztusban 10 éjszakára a Nikos apartmanba.Jó lenne ha tudna valaki irni árakat(élelmiszer,étterem,gyümölcs,sör meg ilyesmi)Láttam hogy a közelben van Lidl is,jó lenne ha nem itthonról kéne vinni a vizet,sört ilyesmit.Milyen árban van pl.a gyros szendvics?vagy csak beülős helyen van?
Köszi !
De !
Július végén, ott a helyünk.
A szállásotokat kívülről már láttuk, de konkrétan nem ismerem. Mi a falu, Nea Fokea felőli végén szoktunk lakni. Feljebb görgetve, láthatod a kilátást.
Csak 6 éve járunk Afitosra, de 16 éve járjuk a környéket. Idén, reményeim szerint, +1.
Anicék kertészete, a főút mellett, kötelező fakultatív program !
Sziasztok!
Tudna valaki olyan hajókirándulást ajánlani, ami Afitos-ból, vagy valahonnan a környékről indul? Esetleg hozzávetőleges árat tud valaki?
Előre is köszi!
Természetesen beugrunk a kertészetbe és gondolom nehéz lesz ellenállni a sok szép növénynek.
A mi Nikos apartmanunk valahol a falu közepén van.Nagyon sokat válogattam a szigeten a helységek között
de elsőre megfogott ennek a falunak hangulata.Szép régi kőházak,gyönyörű part.Biztos nem fogunk csalódni.
Az egész félsziget gyönyörű.
Még olyan messze van augusztus ha eszembe jut valami kérdezek ha nem baj:-)
Szia!
Igen, itt élek (pontosabban Kassandreiában).
Megéri körbejárni a szigetet, nem fogtok csalódni! Nagyon szép helyek vannak mindenfelé...
Egy Nikos apartmant ismerek (az a főút mellett van), de nem tudom, az-e a tiétek...
Ha kérdésed van, írj nyugodtan, ha tudok szívesen válaszolok.
A kertészetbe ugorjatok be, ha másért nem, beszélgetni kicsit!
Szia Anic!
Ahogy olvasgatom a topikot úgy látom Te ott élsz.
Már látatlanba irigykedem pedig még csak most fogjuk felfedezni a szigetet.
Természetesen megkeressük a kertészetet,hogy fogok ellenállni a sok szép növénynek.
Bárcsak már augusztus lenne.
Sziasztok!Az idén augusztusban bejárjuk Kassandrát.Már alig várom!!Afitosban foglaltunk szállást a Nikos apartmant.Esetleg tud róla valaki valamit ?Köszi!