Sziasztok!
Kíváncsiságból kértem árat 2011 július első felére Wobblerék szállásától
(http://www.ipokampos.gr), ezt a választ kaptam:
"Hello,
The price is 70 euro with kitchen . Thank you for your e-mail.
Yours sincerely,
Sofia"
Főszezonban sajnos már nem olyan olcsó.
Wobbler, fantasztikusan szép helyen jártatok! A képek is gyönyörűek, az a kékség és a tömegnélküliség tetszik nekünk is Nagyon várom, hogy bővebbet is írj!
Andra | #152110 | 2010-09-17 08:14:58 | Válasz a #152079. hsz-ra
wobbler!
Meseszép helyen voltatok!!!!!
És ezek a színek!!!! Én még nem is hallottam erről a helyről, de most felkeltetted a kíváncsiságomat.
Mediterraneo | #152109 | 2010-09-17 07:57:17 | Válasz a #152095. hsz-ra
Szia wobbler,
egy ilyen esős, borús reggelen, mint ez a mai, a te képeid jeltették a napsütést! Csodálatosak!
Az apartmanotok is nagyon jól néz ki.
Medi
Csodás képek!!!!
Mi pont ilyen helyekre vágyunk!!!
Itt még biztosan van görög hangulat!!!!
Bár mi már tervbe vettük ezeket a kis szigeteket, csak megerősödött bennünk, hogy az ilyen szigetek azok, amik elsőbbséget élveznek más "híres és turistás" szigeteknél.
Nagyon-nagyon irigy vagyok, hogy jártatok itt, ti pedig büszkék lehettek rá!!!
Gratulálok!
Szia Kokszi!
Minden jól alakult, bár Athénban ért némi kellemetlen meglepetés, de azt majd az Athén topicban. Rakok fel képeket a szállásról, bár lassan elfogynak a képgalériába szánt fotóim. A Hora egy utcából állt, de megpróbálok arról is felrakni képet.
A képek meseszépek ! Ezek szerint minden jól alakult.
Ha lehet kérni pár képet a Hóra hangulatáról,vagy a szállásról is szívesen megnéznék. Az albumot és a beszámolót pedig nagyon várom!
Sziasztok!
Sajnos kagylót csak egyet találtunk, azt is Kato Koufonissi-n, de hoztunk haza egy zsák nagyon szép színes követ. A képek feltöltését folytatom, remélem Jox nem haragszik meg érte.