Apollonnál foglaltunk szintén, a Gorgones apartmanban leszünk. Szerintem a pályával párhuzamos utcában van, a homokos, vagy apró kavicsos (majd kiderül) parttól nem messze. Ezt egy külföldi iroda oldalán láttam.
Autóval utazunk, mert idén szeretnénk kicsit szétnézni a környéken. Elsősorban a partok, a búvárkodási lehetőségek miatt, este pedig a gyerekeknek kellene 1x-2x egy kis nyüzsi.
Üdv,2014-ben voltunk Potideában illetve egy kicsivel elötte a Portes beach hotelben, néhányszor be sétáltunk a településre csendes nyugodt hely talán túlzottan is.Az ajándék boltban nemigazán volt mi venni a 2012- es magazinokon kivül, a strandok jók tiszták voltak.A buszközlekedés jó,érdemes elmenni Moudaniába.
Kedves Nyra!
Jövőre nekünk is az egyik opció Apollonnal Potidea.Miután visszaértetek írnál részletes infót,gyrososok,boltok,buszközlekedés stb.A ház maga szép,szerintem az iroda utasai a földszinten lesznek.A lényeg,hogy a lakottabb részen van -e a ház.Apollon prospektus,bal oldali nagy képet négy részre lehet osztani,szerintem a bal alsó részen van a ház,remélem nem a jobbon,mert az elég kopár.Köszi
Előre is köszönöm az infókat! Az Apollon Travellal megyünk, ez lesz már az 5. alkalom, szerintem nagyon korrektek. Ti mivel mentek és hol fogtok megszállni?
Nagyon szeretjük motorral bejárni a környéket, ezért bízom benne, hogy lesz erre lehetőség.
Várom, hogy jelentkezz és előre is nagyon kellemes nyaralást kívánok!
Mi augusztus elején megyünk, akkor tudok neked konkrét árakat írni. Egyelőre a youtube-on nézegettük a légifelvételeket pl. Neo Potidea, Kassandra from the air....és valóban kár lenne nem körülnézni a környéken autóval, vagy motorral. Szerintem a Chalkidiki régióban az árak teljesen átlagosak, a Balatonnál olcsóbb és kiadósabb éttermi szolgáltatással. Kisebb helyeken nem nagyon szokott lenni motorkölcsönző, de lecsekkoljuk majd.
Ti hogyan utaztok? Irodán keresztül, busszal?
Sziasztok! Augusztus közepén megyünk Nea Potideára, viszont a neten nagyon kevés infot találtam róla. Valaki tudna mondani pár dolgot? Leginkább az árak érdekelnének és az, hogy motorbérlésre van-e lehetőség. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Ha a Juli apartmannal kapcsolatban van bárkinek valamilyen tapasztalata, nagyon megköszönném, ha megosztaná. Nea Potiedát tűztük ki célul a nyárra és ez az egyik szálláshely, amivel szemezek.
Remélem valaki felfedezi ezt a helyet és többet is ír róla. Az idei évtől az Apollon utazási iroda szervez buszos utat ide. június 13-tól megyünk két hétre....
Lehet már későn válaszolok, de egyébként is a beszámolók között írtam a szállásról és a környékről. A lényeg, hogy csendes helyen van, csak esetleg az lehet zavaró, hogy egy utca választja el a főúttól...maga a hotel elég egyszerű, berendezésileg is. A személyzet jó, csupa fiatalok ...ilyen nyári munkásoknak gondolom őket...a kajával abszolút meg voltunk elégedve!!! már csak az a temérdek fajta saláta, zöldség is elég volt és hús mindig volt mellé..és főként sertés és csirke.
Mi ugye szeptemberben voltunk...hát akkor már nagyon kihalt volt...sorra zártak be a helyek...semmi bazár, nyüzsi..de a gyerekeknek volt sok játszóház, játékterem. Vízi sport nem volt...lehet csak akkor már....de a part az szép és voltak beach bárok is....de tényleg olyan lassú volt ott az élet...így mentünk mindenfele...Kallietha, Haniothi...ott nyüzsi volt még mindig...
Szóval a szállásra azt tudom mondani, hogy nem sorolnám a hotelek közé kinézetileg, de!!...szinte minden nap takarítás és friss ágynemű várt..!!! illetve a kaja is jó volt....összességében mi jól éreztük magunkat!
Helló. Irnál nekem erről a szállodáról, a környékről, a tengerről valamit. Pár infót, véleményt. Nagyon megköszönném. Most nyárra lenne tervbe véve a Golden Beach hotel. Nagyon köszi