Szia Ferrari!
Én tavaly Folegandrosra szerettem volna átmenni, de miután júniusban voltunk még nem volt jó járat a szigetre. Csak másfél órát lehettünk volna a szigeten. Nem érte volna meg, pedig a képek alapján gyönyörű.
Én Folegandrost javasolnám.
Üdv: Josza
Mi majd egy hete jöttünk haza, igaz csak egy napot voltunk Santorinin (Milosról hazajövet) akkor elég pocsék idő volt, de legalább nem esett az eső, viszont Farosnal majdnem lefújt a szél a szikláról, pedig nem a pehely-súly kategóriába tartozom.
Készítettem néhány képet, útban vannak a Fotóalbum felé...
Addig is, amíg a képek megérkeznek a Fotóalbumba, feltettem őket teljes méretben is. Diavetítés és F11 ajánlott. Legyetek kíméletesek, csak egy nap volt és az idő sem volt tökéletes...
Katt. ide !
.... Legyetek kíméletesek, csak egy nap volt és az idő sem volt tökéletes...
Kedves Döme!
Beírásod alapján úgy gondoltam, hogy amolyan elkapkodott nem túl jó képekre számíthatok. Hát nem így volt, és nem is értem ezt a kishitűséget.
Nagyon tetszenek a képeid. Santorini egyébként is a szívem csücske, jól esett ismét látni egy kicsit a Te szemüvegeddel.
Köszi Josza a dícséretet! Nem vagyok kishitű, csak optimálisabb fényviszonyok mellett sokkal jobb képek készülhettek volna, mert a helyszín nagyon fotogén volt.
Szia Döme!
A fényviszonyokat nem Te csinálod. El kell könyvelni, hogy van olyan időjárás, amikor nem jönnek elő úgy a szinek, mint azt szeretnénk, de ez nem idegen a tájtól, azaz természetes állapot. Ilyenkor kihívás jó képeket csinálni. Neked sikerült. Különösen az a képed, amit egy nem megszokott szögből készítettél, szerintem erős zoommal a Skarosról és környezetéről. Az azért tetszik különösen, mert nagyon érzhető a látvány monumentalitása és a Skaros fenséges zordsága. Amúgy Santorini mindenhol fotogén. Különösen dicséretesek a képeid, hogy egy napig voltál ott.
Látszik, hogy Farosnál jó nagy szél volt.
Szia Döme!
Látom voltak felhőid Santorinin, de gondolom nem olyan sötéteket akartál, hanem szép "paplanos" bárányokat, amit a "c. polár" is nagyon szeret és még szebbé teszi a képeket. Én a 26 nap alatt állandóan rimánkodtam egy kis bárányfelhőért, de az ima csak az utolsó két szigeten halgattatott meg. Szerintem így is csodálatos képeket készítettél Santorinin !!!!!!!!!!
babar
Kedves Döme!
CSODÁSAK a képeid Santoriniről IS,szerintem ilyen szép szigetről csak szép fotók születhetnek,legyen az bármilyen készülék,legyen bármilyen is az idő!
Biztos, hogy nem benned van a hiba, nagyon klasszak a képek. Sajnos nekem nem sikerült minden az esti Fira képek közül, pedig a gépem ott jól mutatta és csak itthon a PC-n nézve láttam, hogy vannak roszabb képek is. Az esti fényképezés nem könnyű, van még mit tanulnom.
Köszönöm mindenkinek a Naxos, Paros és Santorini albumaimat dícsérő sorokat.