Kedves Ferrari-Ircsi!
Hazajöttél-e Rodoszról?Nagyon érdekelne,mégis milyen volt?Pár szóban,akár az ellátásról is olvasnék,vagy a partról stbstb...Ha lesz egy kis időd,kérlek,irj!Köszi előre is!
Üdv:Andi
Mi július 30-án megyünk Rodoszra (Faliraki), a Royal Roses apartmanházba! Elég jó infókat olvasgattam róla, de ha valaki még tudna nekem írni róla, annak nagyon nagyon örülnék!!!! Valaki esetleg nem jön akkor????
Most belevetem magam az olvasásba, van még 2 hetem hogy végigolvassam a fórumot
Igen, hazajöttünk péntek délben.
Oda és vissza is időben indult a Malév gép.
Az idő szuper meleg volt, a tenger szintén.
kalytheában a Hotel Lomeniz Blue-ban voltunk, mely 5 km-re volt Rodosz várostól. Elég vegyesek az érzelmeim a szállodáról. All inclusive ellátásunk volt, de a szlovákok még csak tanulják, hogy ez hogyan működik ( ők üzemeltetik a szállodát), a kaja elég szörnyű volt, a választék nagyon gyér volt és ízre sem volt valami finom. A személyzet nagyon kedves, az idegenvezető Petra nagyon gyenge, alig tud magyarul az ismeretei is nagyon hiányosak ( bár mi nem igényeltük, mert nem először voltunk és nem is akartunk szervezett útra elmenni. Takarítás volt minden nap, tiszta törölközőt és ágyneműt csak hétvégén cseréltek.
A tengerpart rendezetlen kb. 25-30 méter csúszós köves rész után érhető el a tenger, mely rögtön mély, tehát gyerekeknek és úszni nem tudóknak nem ajánlott.
Rodosz óvárosa most is lenyűgözött, mint eddig mindig.
Béreltünk autót, így teljesen körbejártuk a szigetet, megnéztük a Pillangók völgyét, a két tenger találkozását Prassonissin, Lindoszban megmásztuk az Akropoliszt, Kalitheában a volt termálfürdőt, elmentünk a vízi csúzdaparkba, valamint nosztalgiáztunk kicsit Kos szigeten.
Sajnálom, hogy nem jött be a szálloda. Remélem azért jól éreztétek Magatokat és Rodosz szépsége elhomályosította a hotel hiányosságait.
Ezt a szálláshelyet akkor nem fogom választani, ha esetleg Rodoszra mennénk valamikor.
Ugye írsz majd azért egy élménybeszámolót? Képeket hol lehet megnézni?
Köszi szépen a választ , mindenképpen megnézzük majd ha ott leszünk.
Mostmár csak azon töprengek, hogy Tilos szigetre szeretnénk átmenni.
NÉztem ezt a gyors hajót, a catamarant, de nagyon drága o.
Valaki esetleg nem tud olyat hogy megy e oda valamilyen kiránduló hajó?? Nem ilyen utazási irodán keresztül befizetett útra gondoltam, hanem amik a kikötőkből szoktak menni...