Multhet szombaton jottunk Pargaba, irom a pontos autopalya dijakat.
Szegednel leptunk hatart.
Szerb palyadijak, mi kezpenzel fizettunk, euroba, de lehet visaval is: Szabadka - Novi Sad 3E, Novi Sad-Beograd 2,5, Beograd-Nis 6,5, Nis Leckovac 2E
Macedon palyadijak, mi itt egy 10 eurost valtottunk fel, siman adtak visza belole. Nem tudom kibogozni a telepules neveket de 50-60-50-t fizettunk.
Gorogorszagba Pargaig tudom az autopalya dijakat.
1,2-2,4-2,4 E
Itt ugyelni kell mert az utolso 300 kmen nem igazan volt kut es piheno se a palyan...max ha letertel volna
Titi és zolee egy oldallal ezelőtt írt a román - szerb szakaszokról ami a keletieknek jó alternatíva lehet Röszke elkerülésére. Meghozták a kedvem a nézegetéshez, néha kicsit el is ragadtatom magam, így néztem a román - bolgár viszonylat román oldalát egyelőre. Nyilván a társaság kb. 0,01 %-a megy arra, meg kb. 1 %-ot érdekel, de Calafat és Vidin között híd épült a Dunán, melyet most, június 14-én nyitottak meg, állítólag 6 Eur a díja.
Na az a híd sokat javít a helyzeten! 2000-ben nagyot szívtunk hazafelé a komppal, kb. 4 óra ment el a határátlépéssel és a kompolással. Azóta nem jártam arra, de nagyon szép tájakon lehet átmenni a román szakaszon. Anno hajnal 4 órás debreceni indulással még világosban elértünk Makrigialos környékére, tehát nem is sokkal hosszabb az út. Igaz, akkor még ifjú voltam és bohó, nyomtam neki rendesen!
Nekem Chrome és Exploler böngészőkkel nem műxik, csak a Firefoxal ehető!
Ha itt veszed meg a matricát, akkor kapsz egy hivatalos igazolást emailben, amit ki kell nyomtatni?
Úgy számoltuk, hogy 8 ra ott szeretnénk lenni. Csak azt nem tudom,
hogy milyet a pálya, hogy lehet haladni. Magyarul mikor induljunk?
1-max 2 pihenő beiktatva.
Nagyobbrészt lehet menni, ahogy a csövön kifér! Athén széléig elértek 3 óra alatt, onnan meg attól függ, hogy hová mentek. Mint bármelyik nagyvárosban.