mi is több mindent terveztünk de a fele sem valósult meg, sajna! Filippit sajnálom de oda sem jutottunk el. Amikor Nei Poriba voltunk akkor nagyon tartalmas volt mert több felé mentünk kirándulni.
T.Márta.
Nem tudom mi fér bele egy hétbe, de majd meglátjuk. Juniusba 11-nap alatt 400 km-ert toltam a kocsiba. Nem lesz könnyü kiválogatni a nekem tetsző helyeket, ugyanis túl sok tetszik.
Szia vicosz!
azt hittem a Malibut említetted, mindegy mert nekünk ez volt közel csak ki sétáltunk a szállástól. Nem az Alexand.-ban voltunk hanem a Redinába de szerintem ami a medencére néz az hangos lehet. Van szúnyog de nem több mint itthon, este fütölőztünk. Az árak hasonlóak mint tavaly, Gyros pitába 2,-2.30 között menübe 5.50-6-között , egész csirkét ettünk -nem tudom a nevét hol--13E, de a sárga marketban is sütnek ott azt mondták kb.6E körül van. A parton a mythos 4E, frappé és üdítő 3E, kukorica 1.50, a faluba 1.20, a fánk 2E a péknél 1E.
Szia Kszifiasz ! Tőled viszont azt szeretném megkérdezni, h hány napra mentek Stavrosra ? Mert úgy látom, h együtt indulunk , de mi először Sartira megyünk , csak utána Stavrosra !
Szia Márti ! Üdv itthon , engem is érdekelne , h milyenek kint az árak ? Tegnap jött haza 1 ismerősöm , igaz ( Sartiról ) és azt mondta, h 50 % -kal meg drágult minden ! Igaz ez ?