Mi Nei Poriból indultunk vonattal Larissa-ig, onnan ismét vonattal tovább Volos-ba. Volos-ból indulnak a Hellenic Seaways hajói többek között Skiathos-ra is.
Röviden ennyi lenne. Idõpontokat azért nem írok, mert ezek valószínûleg azóta már megváltoztak, meg hát pontosságban ne számítsatok a görögökre. A mi hajónk hazafelé 3/4 órát késett, ami miatt a legutolsó vonatot is lekéstük és hajszál híján a pályaudvaron alszunk...
Mi 2 napra mentünk, mert oda-vissza annyi lett volna az út hossza, hogy ahogy odaértünk, indulhattunk is volna vissza kb.1-3 óra múlva, hogy elérjük az utolsó vonatot.
Ha van pontos kérdésed, kérdezz nyugodtan. Nem nagyon van idõm most követni a topikot, így ha privátban írsz, azt biztosan észre veszem, és akkor biztosan válaszolok.
Sziasztok!
Skiathost én is szeretném látni,remélem hogy megy hajó juni 10-után,akkor leszünk Makrigialoson.De ahogy nézem ez a hajó Eviaról megy.Nagyon szeretem a szigeteket és olvastam hogy szép,és kellemes hely.A szervezett utat az idõjárás határozza meg,ezt irják.
SZIASZTOK! ÉN IS NAGYON IMÁDOM SKIATHOST.MÁR NÉGYSZER VOLTUNK.MI AZ APOLLÓN HAJÓVAL VOLTUNK 3-SZOR.NAGYON NAGYON JÓ VOLT.NAGYON ARANYOS A LEGÉNYSÉG,ISZONYÚ JÓ HANGULATOT,CSINÁLTAK,MINDANNYISZOR.VAN TÁNC TANULÁS,METAXA.ÉS ÚZÓ IVÁS.ODA VISSZA.DELFINEKET IS LÁTTUNK,VAN BÜFÉ A HAJÓN SZÓVAL NAGYON SZUPER! MEGLEHET NÉZNI A WWW.APOLLONCRUISES.COM címen.NE HAGYJA KI SENKI EZT AZ UTAT!
Christine: Ha még követed a topicot, én szivesen elolvasnám az utatokat egyéni szervezésrõl. Mi az idén Leptokáriára megyünk, és onnan szeretnénk a szigetre eljutni.
Elõre is köszi.
Tyûha, ez még jobb, mint Korfun! Bár Samoson is ugyanilyen közel lehetett állni a pályához. A párom szívesen elücsörögne azt hiszem a skiathoszi repülõtér mellett, ha ilyen rálátás van
Mi direkt ezért kimentünk a reptérre, de sajnos aznap már nem jött repülõ, másnap pedig éppen akkorra volt kiírva egy érkezõ repcsi, amikor nekünk a kikötõbõl indult a hajónk, így nem jött össze... Úgyhogy csak egy ott dolgozó pasassal sikerült egy kellemeset beszélgetnünk és ennyi:,(
Hihetetlen a víz színe. A kavicsos stranok a legszebbek, fõleg, ha világos (fehér) a kavics a víz alatt. A sziklakapu hozzá még teljesebbé teszi az idillt. Mi ennek a strandnak a neve, Lalaria?