Szia Solyci!
Jövő héten pénteken indulunk Asprovaltára. Milyen messze lenne az az öböl amit említettél. Mert a 2 éves fiamnak az ideálisabb volna.
Szia!
Kb. olyan 20-30 perces séta a központtól. Mi Asp. szélén laktunk, így nekünk csak kb 20 perc volt.
Érdekes volt, h. amíg a tenger mindenhol nyugodt volt, itt mindig hullámzott.
Képet is szúrok be:
Egy kis figyelmeztetés....bár nem tudom pontosan ugyanarról az öbölről beszélünk-e, de jobb óvatosnak lenni. Az egyik Vrasnán nyaraló, de Asprovalta mellé, valamilyen kis öbölbe ellátogató magyar nyaralótársunknak feltörték a kocsiját még fürödtek. Szerencsére nem sikerült semmit elvinni ,mert megzavarták ,de ciki egy kinti ablakcsere is.
Asprovaltáról érdemes elindulni ellentétesen Vrasnával, vagyis a tengerparton balra, egy csodaszép öblöt lehet találni, ahol szép sekély a víz, és homokos a part, csak vannak benne sziklák ezért vigyázni kell. Ott akár monokinizni is lehet, mert egy árva lélek se jár arra, viszont van a közelben egy beach bár és napágyak is, ha valakinek úgy kényelmesebb.
Sziasztok mi tavaly voltunk elöször Asprovaltán de nagyon jó volt és idén megint megyünk tavaly mi is a Stellában laktunk idén pedig a Nicos-ba megyünk mi is bele estünk a sarki rettenetbe utána pedig a joba mi a Taka -Taká-ba jártunk rendszeresen remek kis hely .
kérdésem pedig ha valaki tud valamit a Nicos-rol irjon köszi.
Szia!
A Nicos a főutcán van, a stranddal szemben. Eléggé zajos helynek tűnt, mert étterem van alatta, mellette is. De a fekvése kiváló, ha titeket ez nem zavar. A stellához képest ég és föld, fekvésileg.
Segítsetek sos be!!!
Vrasnára akarunk menni, de környékbe mivel nincs távolság a település neve mellékes:)
Robogót lehet bérelni, érdemes, az állapotuk miatt érdekel...tapasztalatok???
Mert autót nem akarunk bérelni busszal megyünk de környéket be akarjuk járni vagy a közelit, de inkább Kavaláig fel akarunk menni...ami 95 km.
Csak a robógóról azt hallottam rosszak, de ez egy vélemény volt, és kinek mi a szép, és a jó!
Főleg ha nem ért az illetőhozzá.
Ezek érdekelnénke, és a környékbe van látnivaló azért kis öblök.......felkapott helyek...Hova érdemes betérni falatozni:)
Szép napot.
Ha valakinek lemaradt volna valami szuvenir akkor szóljon hozok!
Sziasztok mi tavaly voltunk elöször Asprovaltán de nagyon jó volt és idén megint megyünk tavaly mi is a Stellában laktunk idén pedig a Nicos-ba megyünk mi is bele estünk a sarki rettenetbe utána pedig a joba mi a Taka -Taká-ba jártunk rendszeresen remek kis hely .
kérdésem pedig ha valaki tud valamit a Nicos-rol irjon köszi.
De jó neked... Én haza sem akartam jönni... Ha esetleg megismersz valakit, aki tudna kint valami munkalehetőséget kérlek jelezd. Én nem idénymunkára gondolok, hanem szeretnék Göröghonban élni...
Tehát akár egy gyárba is elmennék...
Sziasztok. Én csak most csatlakoztam ehhez a fórumhoz és nagyon tetszik.
Én is most itt vagyok Asprovaltan, kedden kezdtem dolgozni a St. George hotelben. Valószínűleg szeptemberig maradok. Még ismerkedem a várossal
Nem volt borzasztó, csak a katalógus alapján nem ezt vártam.
Vrasnán szebb volt a part is, szinte végig homokos volt, ez eléggé meglepett Asprovaltával szemben.
Tegnap mi is megérkeztünk szerencsésen Asprovaltáról.
Az élményeket később osztom meg, lesz mit mesélnem.
De a lényeg, h. nem homokos-aprókavicsos a part, hanem kisebb-nagyobb kavicsos, és homok csak kb. 10 méterre a tengertől a parton.