Lenne egy kérdésem azokhoz akik jártasak a témában.Az idén szeretnénk víz alatti képeket is készíteni .Két napja ülök a gép előtt és nem tudok dönteni.Eseményrögzítő sport kamera ,vagy a Nikon coolpix s33.Túl sokat nem szeretnék rá költeni ,mert van jó gépünk.Én a sport kamera felé hajlok ,de nem tudom mennyire megbízhatóak az olcsóbb változatok,a férjem a nikont szeretné.Tudom ,hogy ezt a kérdést nem itt kellene feltennem ,de itt szerintem többen olvassátok ,és mást is érdekelhet a téma.
Mennyire vagy vele megelégedve?A honlapon úgy látom minden rögzítési tartozékot külön kell megrendelni?Ha ilyen kamerát veszek szeretném motorozás közben is használni,a coolpix ezért nem tetszik.
Pár hónapja vettem, akcióban volt és adtak hozzá ajándékba egy (Link) tapadós tartót.
Szerintem jó minőségű videókat készít.
Korábban egy ugyan ilyen tudású Samsung kamerát használtam, de tavaly a gyerekek beáztatták a tengerben és tönkrement. (valószíűleg figyelmetlenségből nyitva maradt az USB "ajtaja" és ott ázott be).
Szerencsére a kártya túlélte és le tudtam menteni az filmeket.
Köszi az infót!Még egy gép került a listámra.Víz alatt kipróbáltad ?Az akció még most is él.Egy motoros rögzítő mindenképpen kell hozzá.Kártyát ehhez is külön kell venni ,gondolom.
Szia Glyntana!
Ha sport kamera lesz, ez és az overmax között vacilálok.Az overmax csak 18000.Nagyon vonzó az ára.Az SJ -t talán megbízhatóbbnak érzem.A hangfelvétele milyen.Az Overnek az kicsit gyenge.
Hát a hang... erősen változó minőségű. Őszintén szólva nem is figyeltem rá igazán, nekünk nem fontos. Ez van nekünk: http://alcordigital.hu/termek/alcor_action_hd_sport_kamera
SJ4000, csak magyarítva végülis Nekünk megérte ezt megvenni