Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 78 79 80   >
Üzenet
  Katerina | #560 Üzenet | 2005-06-15 12:23:53 |
Sziasztok!

Idén harmadszorra megyek Stavrosba, imádom ezt a kis halászfalut és a hangulatát! Elõzõ úticéljaim közé tartozik a Stavros mellett elterülõ Nea Vrasna és Asprovalta is, ahová érdemes ellátogatni szerintem azoknak, akik Stavrosban nyaralnak. (ja és Vrasnában ebédeljetek a Jorgosnál - kb.150 méterre a parttól - !) icon_lol.gif
A szüleim most jöttek haza, azt mesélték, isteni a tenger!Ugyanabban a szállodában szálltak meg, ahová mi is megyünk, a STAVROS BEACH Apartmanhotelben (www.diaszeustravel.hu).Pedig a helyiek állítják, május 25 körül szakadt az esõ 4 napon keresztül.Féltünk is, hogy túl hideg lesz! icon_redface.gif
Alig várom az augusztus 9-ét!!!!
  Jox | #353 Üzenet | 2005-05-09 15:30:29 |
Toroni jó kis nyugodt hely, még bõven kiépülõben van.
Nem túl sok szálloda, apartman, néhány tavertna és üzleten kívül nem sok minden van a faluban, viszont nagyon tiszta a víz a tengerpartján. Pihenésre és kirándulások kiindulópontjaként nagyon jó választás.
  Vendég | #352 Üzenet | 2005-05-09 15:21:52 |
Sziasztok!

Idén megyek elõször Görögországba. A Halckidiki félszigetre, Toroniba megyünk július végén 1 hétre. Ha valaki volt már ott, kérem, ossza meg a tapasztalatait! Elõre is köszi!
  Kiscsillag | #301 Üzenet | 2005-04-27 14:28:14 | Nei Pori
Idén Nei Poriba megyek már harmadszorra, mert egyszerûen nem tudom megunni! Talán azért vagyok annyira szerelmes ebbe a kis faluba, mert Miához hasonlóan én itt láttam meg elõször a tengert!

Itt viszonylag sok fakultatív programm van. Eltudok menni például Thessalonikibe, az Olymposra, a Meteorákhoz, Skiathosra, Athénba, stb.
Ez azért jó, mert pl.: a Chalkidiki-félszigeten lévõ nyaralóhelyek közül nem biztos, hogy találsz olyat, ahonnan tudsz például Athénba menni vagy Skiathosra, amit nagy kár lenne kihagyni!

Na meg persze az ismerõsök!A görög emberek szeretnek ismerkedni, és ha megismerkedsz kint valakivel, akkor nem árt ha tartod is vele a kapcsolatot és idõnként (ahogy anyagi helyzeted engedi) meglátogatod, mint tenni fogom én ezt nyáron.
Elvégre ápolni kell a görög-magyar kapcsolatokat icon_exclaim.gif icon_biggrin.gif
  Kvalcsi | #293 Üzenet | 2005-04-26 14:19:58 | Idén hová utazol?
Sziasztok!
Idén Kos szigetére utazom, mert a Dodekanosz szigeteken még nem jártam. Imádom Görögországot, hiszen ilyen gyönyörû kék eget, és tengert nem nagyon láttam máshol, pedig sok felé jártam már. Ez lesz a kilencedik nyaralásom, amit Görögországban töltök. Tavaly "hûtlenkedtem", mert Tunéziába mentünk nyaralni. Nem mondom, hogy rossz volt, de a párommal ott is azt emlegettük, hogy milyen jó lenne most egy tavernában Frappét inni, Kalamarit és Tadzikit enni. Szóval a szívünk mindíg visszahúz ebbe a gyönyörû, nyugodt, kedves emberekkel teli országba.
  Mia_ | #292 Üzenet | 2005-04-26 08:33:09 |
én paralián voltam elõször, itt láttam meg életemben elõször a tengert. azóta szerelmes vagyok görögországba. icon_smile.gif
utána többször is voltam paralián, szerintem neked is tetszeni fog. icon_smile.gif
  Ibolya | #289 Üzenet | 2005-04-25 19:37:14 |
Az elmúlt évek helyszinei: Vrasna...Sarti....Pefkohori. Idén Paralia a cél.
Eddig mindig óvakodtunk tõle, igyekeztünk csendesebb helyeket keresni. A gyerekek már megnõttek és ide talán közelebb vannak a Meteorák. Majd meglátjuk. Ha Görögország akkor rossz nem lehet.
Minden évben elsõ utam a tengerpartra vezet, és úgy érzem hazaértem. Visszajönni egyre nehezebb.
  Db07 | #230 Üzenet | 2005-04-02 16:35:37 |
Jaszu mindenkinek ,üdv Iacca!

Köszi a sorokat amiket írtál, remélem mi is meg tudjuk csodálni ezt a más világot. Jó utat nektek és mindenkinek!

icon_biggrin.gif
  Fireman | #228 Üzenet | 2005-04-02 16:12:52 |
Nem hiszem, hogy elfogult lennél icon_lol.gif
Görögország csodaszép, a legszebb.....
Vagy én is elfogult vagyok icon_eek.gif
Itt szerintem mindenki ezt vallja, hiszen ha másképpen gondolná nem lenne itt regisztrálva
fm
  Lacca | #226 Üzenet | 2005-03-30 12:50:51 | Kicsit Kréta, kicsit Szantorini
Sziasztok!

Elõször is nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! Segített átvészelni a csúnya téli napokat. Eddig még csak nézegettem a lapot, de most már közeleg - még ha lassan is - a nyaralás ideje, és egyre jobban magával ragad a "GÖRÖGFÍLING"! icon_lol.gif
Mi is Krétára megyünk idén a Kedvesemmel. Már voltunk két évvel ezelõtt Nyugat-Krétán Stalosban 2 "rövid" hétig és nagyon tetszett! Idén sajnos csak 1 hétre tudunk menni, de ha összejön mindenképpen elmegyünk Szantorinire, mert SZÉP!!! Szerintem megéri elmenni, mert más élõben látni ugyanazokat a házakat, tetõket, utcácskákat és minden gyönyörûséget (elfogult lennék?), amiket képeken lehet látni naptárakban, tévében, fényképeken, festményeken.
Kedves, db07! Ha tehetitek, ne hagyjátok ki Szantorinit, messzebbre megyek, ha tudtok maradjatok ott estére, mert állítólag nagyon szép a naplemente! Sajnos azonban, ha nem egyénileg mentek (utazási irodától függetlenül), nem hiszem, hogy megoldható az ottalvás.
Egyébként Görögország minden része csak gyönyörû lehet, mert GÖRÖGORSZÁG! icon_biggrin.gif
Üdv. minden kedves Görögország-imádónak!

U.i.: Jox, köszönjük Neked ezt a lapot!
  Jox | #225 Üzenet | 2005-03-29 15:28:37 |
Lefkada szép kis sziget, semmi extra, de tetszeni fog.
És még kompozni sem kell, hogy eljuss a szigetre a szárazföldrõl.
Egyszer mindenképp érdemes elmenni és körülnézni Lefkadán.
  Szkrisztinka | #224 Üzenet | 2005-03-29 15:14:55 |
Sziasztok!

Idén én Lefkada szigetére utazok valószínüleg az apukám jóvoltából ( Õ lemondta és én megyek el helyette ). Ha már jártatok ott, kérlek irjatok róla.
Köszi.
Krisztinka.
  Jox | #222 Üzenet | 2005-03-28 19:23:53 |
Szantorinire megy több hajó is Krétáról.
Én pl mentem már a nagyobb hajóval is (avval kb 6 óra az út oda és 6 vissza) és egy kissebbel is (evvel gyorsabb, kb 3 óra az út oda és 3 vissza).

Annyi fér bele a programba, hogy körbevisznek busszal a szigeten, a nagyobb helyeken lehet nézelõdni, vásárolni. Végül is nagyjából szét lehet nézni mindenhol. És kb egy órát lehhet fürödni is.

Nekem kissé kicsi ez a sziget, de egyszer mindenképp érdemes elmenni Szantorinire, vagy talán kétszer is icon_smile.gif
  Db07 | #220 Üzenet | 2005-03-28 14:34:03 |
Sziasztok!
Én a kedvesemmel idén Kérétára, Chersonissosra megyek. Szeretnénk egy napos Szantorin kirándulásra is menni, csak nem tudom, hogy 1 napba mi fér bele, meddig hajózunk, így jól jönne egy kis segítség.
Köszönöm!
  Jox | #217 Üzenet | 2005-03-23 06:14:23 |
Szia!

Makrigialosz ("Nagy homok") kellemes nyugodt kis falu, de igazából nem sok minden van ott... Üzletek tavernák természetesen vannak. Ha jól emléxem, szombatonként kis piac is van a központban, itt fõleg zöldségeket, de mást is árulnak, érdemes megnézni a választékot.
A tengerpartja nem rosz, kékzászlós rész évek óta. Ha jól emléxem homokos a part.
Menetrendszerinti buszjárat is van a faluban, Szaloniki és Karerini felé is.
(Katerini kb 20 km távol van)
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu