Bizony néha az emberre ráfér egy kis kikapcsolódás. Nekem is van mit kinyaralnom magamból. Attól pedig ne félj, hogy egyedül mész. Én is voltam kinn egyedül Görörghonban és összebarátkoztam egy sráccal (nem félreérteni ) aki szintén egyedül volt, mert nyert egy görög utat és utána a barátnőjével együtt mentek Horvátországba. Nos vele nagyon egy hullámhosszon voltunk, nagyon klassz programokat szerveztünk magunknak, és persze jó sokat ittunk. A végén már ismertek minket Makrygialoson, és meg is szerettek minket, mert mindenkivel próbáltunk jópofizni Én mindenesetre kívánok Neked nagyon boldog és vidám nyaralást, és hogy találkozz kedves és közvetlen emberekkel, akikkel nagyon jól érzed majd magad
Kár, hogy az a tényértörős jelenet nincs meg videón, amikor a fejemen törték szét a tányért Szerencsére a képeim között megvan az ominózus felvétel Jó lenne egyszer egy ilyen görög estet szervezni a fórumosokkal. Tánc, zene, étel-ital és fantasztikus hagulat. Lehetetlen? Vagy egyszer tényleg össze lehetne hozni?
Treshold! Nagyon szívesen segitettem. Erre van ez a fórum. Maradj velünk itt a fórumon és a jövőben talán Te is tudsz majd értékes segitséget nyújtani valakinek. A napok száma miatt meg ne aggódj! Hidde el nekem, gyorsan el fog telni. Egyszer csak azon kapod magad, hogy már túl is vagy a nyaraláson.
Tényleg olyan aranyos vagy hogy bíztatsz, nagyon jólesett!
Alkalmazkodni másokhoz,és ismerkedni én úgy gondolom magamról hogy tudok, már ha valaki hajlandó rá, mert ugye ahhoz partner is kell! Már csak a munkámból kifolyólag is.
Én sem vagyok semmi rossznak az elrontója, és bulizni is szeretek.
Szóval mégegyszer köszötnöm a bíztatást édes vagy!
Üdvözlettel Judit!
Treshold! Nagyon szívesen segitettem. Erre van ez a fórum. Maradj velünk itt a fórumon és a jövőben talán Te is tudsz majd értékes segitséget nyújtani valakinek. A napok száma miatt meg ne aggódj! Hidde el nekem, gyorsan el fog telni. Egyszer csak azon kapod magad, hogy már túl is vagy a nyaraláson.
Hát ez az!
Az ember sokáig várja, hogy végre kitörhessen a mókuskerékből.
Sajnos nem most volt amikor utoljára jártam Göröghonban. Rég volt 99.
Na de annak örülök, hogy ismét mehetek, és talán a jövőben több lehetőségem lesz minderre.
Nos, soha nem voltam semmi jónak elrontója és voltam már ilyen görög talin Volt, hogy Göröghonban tartottuk, de olyan is volt, amikor itthon Fate-ékkel azóta is nagyon jóban vagyunk Mint valahol írtam is, nagyon sok embert ismerek személyesen is a fórumról, mert nagyon szeretek barátkozni, beszélgetni és ha van rá lehetőség akkor mulatni is
Épp azért vagyunk itt a fórumon, hgy megosszuk a tapasztalatainkat és segítsük a többieket Természetes, hogy bíztatlak, hiszen annyira el voltál keseredve
Nem is féltelek, hogy nem tudsz majd ismerkedni és barátokat találni. Itt a fórumon is bebizonyítottad, hogy milyen kedves és barátkozós hölgy vagy
A bulit, ha egyszer valahogy meg lehetne szervezni, akkor össze lehet hozni, hiszen azt gondolom, sokan benne lennének
Alekosszal nekünk is sikerült együtt "nyaralni". Lépten und nyom összefutottunk vele és a szőkeséggel. Bár ha nem tudom nem mondom meg, hogy a kedvesde, mert fél méterre sétáltak egymástól, fapofával.
Tegnap mi is szerencsésen hazaérkeztünk Sartiról. Sajnos. Nagyon szívesen maradtam volna. Abszolút megértem azokat, akik többszörösen visszatérnek erre a gyönyörű helyre. Kicsit még szokom az itthoni borús-esős időt, de aztán összeszedem magam és írom a beszámolót
Elöljáróban annyit, hogy csodás napsütéses szép időnk volt, nagyon klassz csapattal utaztunk oda-vissza a buszon, nagyon jó sofőrjeink voltak (oda vissza ugyanazok), és feledhetetlen élményeket szereztem az egy hét alatt.
Apollon Travel-es út volt, gond nélkül, jó szállással (Dina-Vamvinis Ap.), jó programokkal, Sithon Travel-el sem volt gondunk, éééssss Leóban pozitívan csalódtam. A negatív kritikák után én nem sok jóra számítottam vele kapcsolatban
Akik most mentek azok remélem nagyon jól érzik majd magukat, szép időre számíthatnak!
Akik még utazás előtt állnak, azoknak kitartás, megéri várakozni!