Hát én már nem bírtam volna tovább várni...összességében éveket vártam erre a nyaralásra, nem csak heteket vagy hónapokat, úgyhogy már éppen itt volt az ideje.
Bár utólag már úgy gondolom, hogy nem volt a legjobb ötlet a vizsgaidőszak közepére szervezni a nyaralást, mert így azért elég kemény heteket kellett lenyomni... De legalább nem kell tovább várakoznom. Én az a típus vagyok, aki nem szereti végigvárni a nyarat, hogy aztán a végén menjen el üdülni, mert annyira siettetném az időt, hogy nem élvezném a köztes időszakot...tehát a nyarat.
Neked Wucy külön köszönet is jár egyébként a beszámolóért a google maps-es képekkel, mert iszonyú nagy segítség volt.
Amit még kérdezni szerettem volna, mert nem emlékszem...
Mennyire van hideg este a buszon? Inkább hosszú- vagy inkább rövidnadrágban érdemes menni? A pulcsi az alap, de a nadrágcsere rossz választás esetén már körülményesebb...
...el sem hiszem, hogy már ezen kell agyalni...
Nálunk is, csak én rögtön az első vizsga héten 3 vizsgával indítottam... és a továbbiakban is ez volt a tendencia, így 3 hét alatt letudtam...bár egy uv még lesz a nyaralás után...képzelheted, mennyi kedvem lesz akkor tanulni.
haromnegyedes nadrag a legjobb valasztas. az ejszakai pihenok kisse huvosebbek,de nem annyira hogy megfagyjon az ember. a buszban kisparna,takaro joljon. mi egyszer az emeletes busz elso ulesen ultunk. az elejeben nagyon orultunk neki,mert ez a legjobb hely ahonnan nezelodni lehet,viszont a klima vegig rank fujt. masnap alig mozditottuk meg a kezunket.szoval annyira megsem jo a legelso ulesen ulni.
Ne törődjetek most már semmivel, most már csak a nyaralás levegjen a szemetek előtt Nagyon jó utat és nagyon boldog nyaralást kívánok Nektek és mint kértem is, igyatok egy Mythost az egészségünkre
Az útra elég egy halásznadrág, estére lekapcsolják a klímát és az utasok úgy is belehelik a buszt Én azért vittem egy hosszú ujjú zippzáras valamit, amit, mint egy takarót magamra raktam estére. De ha kinn jó idő van, akkor benn sem lesz hideg
Köszönöm, biztosan szuper nyaralás lesz, bár ott lennénk már és állna meg kicsit az idő... De valószínüleg most a leghosszabb két nap, utána pedig a leggyorsabb 8 nap következik..
Sziasztok Fórumozók!
Tegnap reggel engem is felhívtak az Ibusz utazási irádából és Korfura visz Fortuna,
Július 4.-én 18.30 perckor indul a repülő és 21óra 05 perckor száll le Korfun.
Amúgy nagyon meglepődtem hogy ilyen hamar megmondták hogy mi az uticél.
Nagyon várom már , de közben rettenetesen izgulok is hiszen egyedűl megyek!
Remélem hogy valakivel sikerül barátkoznom.
Üdvözlettel Judit!
Mindenkinek szép napot!