Nem vagyok idegenvezető, de igen kint élünk néhány hónapja. Nézd meg a profilom vagy keress rá a google-ban és megtalálod az elérhetőséget. Illetve ott a weblap is.
Zocse tavaly nem indult de az az iroda indít Athénba /mivel ők szervezik az egész régioba magyarul/ akik az apollonak is szervezték. Nem fogok itt reklámozni de ha érdekel megadom az iroda nevét és merre találod őkat. Szombat éjfélkor szokott indulni és vasárnap este 20.30-kor érkeznek vissza.
Azt hallottam, hogy lehet ott mással is menni Athénba, csak abban reménykedem, hogy nem esik egybe más olyan fakultatív programmal amire szintén elmennénk...
Megírtam. Lehet. Én szeptemberbe voltam és qa csütörtöki Skiathost át tették vasárnapra valami miatt. Így a szüleim nem mentek Skiathosra hanem Athénba az általam lefoglalt irodába. Amugy bárhol foglalod Athént akkor is ez az egy iroda visz oda..... ha nem teszik át vasárnapra skiathost akkor a vasárnap fakultatív nélküli nap.
Last Minute jegyárak a Volánbusznál. Oda-vissza Paralia, akár 9.900 Ft!!!
Érdemes figyelemmel kísérni a jegyárak alakulását, mert jelentős összegeket, lehet megtakarítani, főleg egy négytagú család esetében.
Tegnap értünk haza. Riogattak páran, hogy ilyenkor még hideg a víz, és nem lehet strandolni. Tapasztalatból mondom, semmi különbséget nem éreztem, egészen jó idő volt, 1,5 nap eső, a többi napon végig strandoltunk. Simán bele lehet menni a tengerbe, nem hideg. Voltunk már aug.-szept.-ben is, és ugyanaz volt, mint most, az első fél percben hideg, utána már kellemes.
Mi az Apollon Travellal voltunk most és a busz pontosan a lefoglalt apartmanoknál tett le mindenkit.
Utaztam már a Grand Tourssal is és ők is mindig ott tettek le minket.
Ma megkaptuk a jegyeket. Alig várom, hogy induljunk, és hátra haggyuk a mindennapos mókuskereket. Paralia, Ermis apartman. Víz addig még melegszik, a dinnye meg remélem megérik. Az lenne a kérdésem, hogy az apartmanokban a csapvíz iható' vagy javasolt az ásványvíz fogyasztása.