Szia!
Azt hiszem a kosárpálya környékén, vagy inkább attól picit a falu felé van a parton ilyen kis hajó. De lehet, máshol is van, most hirtelen nem emlékszem..
Abszolüt Sarti beach felé, valami kisbolt is van a környékén ha jól emlékszem. Az apartman neve nem ugrik be amit reklámozni hivatott, de tuti le van már 1x fotózva, ha gondolod felkutatom..
Mi júni 15.-én indulunk ismét Sartira. Remélem jó időnk lesz. Mi a Michalis apartmanban leszünk járt itt már közületek valaki és tudna róla írni pár sort? Előre is köszönöm.
Üdv
R
Ha jól emlékszem vadevezős írta ezt a pár mondatot a Michalisról nem is olyan régen.
"szia! a Michalis nem rossz,szépen meg van csinálva,a gáz hogy egy discő mellett van,+ lehet ilyet nem lehetne írni néha elég sok szlovák van akik nem mindig tudnak viselkedni.meg kicsit messze van a falutól de nem vészes kb.5 perc.de szépen rendbe tették,lehet grillezni az udvarban,és tényleg jó."
Én is a michalis apartmanba megyek de nem tudom hogy egyről beszélünk-e mert kettő van belőle sartin, egy az ó-faluban egy pedig a sarti beach fele.Én a medencés michalisba megyek és ott szőlő ültetvények vannak mindenhol tehát nem hiszem hogy ott lenne a disco.Az apollonnál az írták hogy nyugis hely.
Köszi a választ Evycs és bakkfitty.=) Áh nem kell bakkfitty..köszi tényleg. 32nap múlva felkutatjuk majd.=) Csak ezen gondolkozom jan. óta, mióta lefoglaltuk az utat és idegesített, h nem jövök rá. De így akk rémlik már..nekem is vmi kosárpálya féle.