Bea!
Én meg búsulok, hogy ez az év számunkra nélküled telik el. És Görögország nélkül.
Igazából olyan nincs ami mindenkinek jó, így ne vedd a dolgokat a lelkedre! Tavaly is, sõt az idén is nagyon sokan nagyon sok hasznos infot köszönhetnek neked, plusz kinti segítséget. Ez a lényeg!
Szinte minden nap benézek, olvasgatok, és ha látom hogy olyan infóra van szüksége valakinek, amire esetleg más nem biztos hogy tudja a választ, akkor igyekszem segíteni, de nem nagyon szeretnék már belefolyni a dolgokba, mert élénken él még bennem néhány tavalyi megjegyzés, ami eléggé elbizonytalanított abban, hogy mennyire érdemes...
Bár azt hiszem, hogy az a sok, többségében kedves ember, akit ennek az oldalnak a segítségével már ismerõsként köszönthettem kint, megérte!
Szóval ha bárkinek, bármire szüksége van, itt vagyok, és OTT leszek!
A Kalandozásoknál rossz kép van a katalógusban. Az Apollon Travelé a Kalliopé, és az az mellett lévõ ház az Adamos, és már tavaly is az õ kínálatukban volt.
A Kalandozásoknál rossz kép van a katalógusban. Az Apollon Travelé a Kalliopé, és az az mellett lévõ ház az Adamos, és már tavaly is az õ kínálatukban volt.