Szia steve8181! az iroda megbízható,a buszuk modern,kényelmes!Mi az apartmanban látogatóban voltunk,de nagyon megnyerő volt,tiszta a szobák tágasabbak a megszokottnál,és van magyar adás a tv-ben..A barátaink nagyon dicsérték a tulajokat,akik egy idős házaspár.A tenger közel,és a sárga nagy supermarket is a szomszédban van!
Szia steve8181
Eddig 3 alkalommal voltunk a grandtourssal (autóval) a Pelagosban.
Nyugalmas környezetben van az apartman. A tulajok aranyosak.
Egy kisbolt és a sárga market is nagyon közel van. A tenger 150-200m
Július közepén irány Paralia. 10 napot fogunk eltölteni ott és tervek szerint összekötjük a kellemest a hasznossal, kibérelünk egy lakást Kateriniben, Augusztustól vagy szeptmebertől szeretnénk visszamenni egy hosszabb időre. Több dolog is tervben van, majd meglátjuk mi valósul meg belőle. Ami elárulható, kis lakás(ok) vásárlása Paralia-n és természetesen azok kiadása. A téli uborka szezonban elég jó árak voltak idén is. Jövő tavasszal már elképzelhető (nagyon remélem), szállásajánlatokkal is tudok majd szolgálni.
Ha ilyenben gondolkodsz, keresd meg Pöpit. A sétáló utcán találod esténként a kalózhajós kirándulásokat árulja. Ha a templommal szemben állsz akkor balra indulj el. Ö tud mesélni árakról, rezsiről. Add át neki üdvözletem.
Köszönöm, biztosan jól fog jönni a segítség és néhány jótanács. Egyébként a bérelendő lakást már kinéztem, és egyeztettem is az ingatlanossal. Vár minket júliusban.
Már kérdeztem a fórum, de még sajna nem kaptam rá választ, hogy esetleg volt már valaki az Olympus Hotelben vagy a San Antonio Hotelben (szüleimnek mennének ebbe)?
Tényleg nagyon sok szép kép van Paraliáról ezen az oldalon. https://www.facebook.com/Paralian.nyaralok
Sziasztok! Ma érkeztem meg Paraliáról.Május 20-27-ig Nei Porin,majd28-juni 3-ig Paralián voltunk,így mindkét üdülőhelynél leírom az észrevételeim.Apollon Travel szállása:Blue Sea Tavaly szeptember első hetét is ott töltöttük,már akkor is voltak hiányosságok,de nem foglalkoztam velük. szeptemberben utána volt még 3 turnus,és idén 1 turnus előttünk. A ház 50 éves az i.vezető mondta,persze ez csak egy dolog.A Tulaj spórolt,és több alkalommal elzárta a meleg vizes csapot,nem a meleg víz fogyott ki,a meleg vizesből semmi,még hideg se folyt,semmi,a hideg vizes csap működött.Tehát valaki szórakozott.Nagyon élveztem a kisgyerekkel a rezsón való víz melegítését.és mosdatását.A felmosó már tavaly is rohadt,penészes volt.Emeletenként 5 szobához egy járt,2 emelet össz.10 szoba van.Nem tudott beruházni 2 nyomorult felmosóra.A Rena Ház is az övé,az felújított,de hasonló problémákat hallottam az ott lakóktól.Már a délutáni idegenvezetős meetingen a 10 szobából 7 szobára panasz volt.Nálunk folyt még a wc mellett a víz.Az idegenvezető Bedő Emő már évek óta a kinti görög partner a Lemonas Ch.alkalmazottja,és maximálisan teljesíti a munkáját,ő szól a tulajnak,de az nem reagál.Az idegenvezető nem vízvezeték szerelő stb.Ennyit a házról.Már május végén teli volt a part főleg szerbekkel,mivel a keddei nap délelőtt még Nei Porin voltunk,délután már Paralián,érezhető a különbség.Porin a parto 10 méteres távolságban senki se napozott,ugyanazon a nap Paralián a keresni kellett a szabad helyet.Bár ezt tudtam,ez volt a harmincadik görög utam.Minden üzlet nyitva,sőt kb.10-12 üzlet profilt váltott ősz óta.Több gyros-os,3 joghurtos fagyis,2 olivás bolt.A kikötőnél lévő Árvánátidisz átalakult Best Price Marketté,ahol vannak olcsóbb dolgok,illetve aki kocsival megy most fog nyílni a Paraliára beérő körforgalomnál e Discont Market,még csak szórólap volt olcsóbb lesz a Lidl-nél.Az idő végig 28-30 fok volt,1 nap vasárnap volt szobás,akkor esett az eső,illetve tegnap az induláskor.Lidl Árak:Eviva víz 6*1,5 l-es 1.25
sör hellas 0,8
Tej tartós 0,8 palackos 1,10
Eviva literes rostos 0,90
zöldségek nem voltak szépek,zöldséges bácsi volt a nyerő:eper 0,80,cseresznye 2 euró sárgabari 2 euró,őszi 1,3-1,5
Gyros átlag 2-2,2 mint tavaly.