Mi a booking.com-on foglaltunk és megfelelő volt számunkra.(Greek House Hotel)
Ha jól emlékszem,akkor 70 ezer volt 4 főnek,9 éjszakára a szállás és 30% kedvezmény volt az étteremben.
Annak ellenére,hogy nagyon "tetszik" nekünk "Csicsolína",eddig oda mentünk mindig
Ő a tulajdonosnő és tényleg,egy az egyben....korrekt árak vannak és a homokos partnál.A központ az innen 300m,de aki szeret jönni menni,annak ez nem távolság.
De mellette a Rania is jó,azt is néztük.Értékelésben ugyan az mind a kettő,ahhoz képet,hogy Porto Carras csak 6,7-es....
Így hátulról mentek be ,ezt sem írtam le eddig szerintem.
Mi az érkezésünk napján átsétáltunk,sötétben...élmény volt.Követtük a fényeket
Amúgy pedig éjszakai hangulatvacsora volt,svédasztallal...minden finom volt
Sziasztok!
Idén nem terveztünk nyaralást különböző okok miatt. De hát Párom nem bírja ki, így leszaladunk egy hétre. Első sorban Sartira gondoltunk de a környéken más település is szóba jöhet, mondjuk Neos Marmaras is. Tud esetleg valaki valami szállást ajánlani? 3 felnőttről lenne szó, tehát egy apartman felelne meg a legjobban. Külön háló és valami kanapé féleség. Előre is köszi a válaszokat.
Azt nem írtam oda,hogy a képeket nézve balra és 10m-re,de ha jobbra indultok el,akkor a kempinghez juttok le és ott is lesz egy nagyobb strand rész.A grandosok vannak itt többségében és a kempingesek.Nekünk nem tetszett ez a rész,így csak megnéztük.
A sziklás lejáróknál viszont gyönyörű a tenger,de nagyon sok a sün.Óvatosan lépkedjetek a szikláknál.
Az Athene Apartman egy magaslaton van,alatt egy sziklán lefelé lépcsőkkel megcsinált strandolós rész van.Ezt is lefényképeztem,( be is teszem mindjárt)mert itt is pancsiztunk,ez volt a legszebb rész.Innen 10 m-re lesz egy öböl,ahol kavicsos part van,de itt már kilehet feküdni.
Az apartmanból simán látod Porto Carrast,szemben,a másik oldalon,balra.Tehát ez egy rendes távolság tőletek Időtök van,így nekivághattok onnak,a központon át,a focipályáig és onnan végig a homokos parti sétányon egészen addig,míg nem látjátok majd a nádast,itt lesznek kávézók,de megszünnek majd .Na itt mennjetek a tegnerhez be és a tenger mentén menjetek be Carrasra.Itt betudtok menni simán,de ha a járda felől mentek be,akkor az őr visszafordít.
Van a szállodasor elején kikötő is,amit szintén meglehet nézni innen is,de fizetni kell már érte 5 eurot.Látjátok majd a kerítést,egy kis infopult félével és 2 lány áll majd ott.
Ha autóval mentek,akkor pedig az autó útról lehet behajtani ,a parkolón keresztül,de itt is fizettek,ha nincs szerencsétek Bízzunk abban,hog ha így mentek,akkor előtudjátok adni,hogy ott laktok,de ne keressétek az őr társaságát,ennyi
Nekünk közelebb volt,mert mi a focipályánál voltunk és a focimeccset néztük esténként...na jó,csak 9ig!Emúgy itt van finom homokos strand,ami átmegy ugye Carrasra is.
Szia Vivahellasz!
Engem is az érdekel,milyen messze van Porto Carras,konkrétan gyalog érdemes-e nekiindulni? A gugli maps-on nézve leküzdhető az akadály,de ha dimbes-dombos a környék,akkor már neccesebb! És valóban igaz,amit valahol olvastam,hogy független attól,hogy nem ott vagyok vendég,szabadon mozoghatok,táthatom a szám,senki nem teszi szóvá? Nagyon jó képek,remélem lesz módom nekem is párat kattintani ott!
Üdv!
Ezek gyönyörű képek... csak simán besétáltál fotózni, agy itt laktatok? Hogyan jutok el ide mondjuk az Athene apartmantól gyalog? Én is meg szeretném nézni Porto Carrast.
Szia Gudli!
Igen,jó idő biztosítva,30 fölötti várható,a neosmarmaras.gr oldalon tájékozódom naponta. Piac az egyik legfontosabb program,de Porto Carras is szerepel a tervben!
Jó kívánságot köszönjük,ha hazaérünk,beszámolok mindenről!
További szép napot!
Chivas!
Jó iddő lesz rátok! Ne aggódj miatta! Marmaras nagyon szép. Jól fogjátok magatokat érezni, ebben biztos lehetsz. A piacot és Porto Carrast ne hagyjátok ki!
Jó készülülődést és szép nyaralást!
Köszönöm a jó tanácsokat,igyekszem megfogadni őket! A különféle fórumokról összegyüjtögettem a kajáldák,boltok listáját,ahol érdemes enni,ami azt jelenti,hogy jó a kaja,de az árak sem irreálisak! Három fakultatív program van betervezve,így ahol valami apróságot látunk,ajándékként,azt megvesszük,nem akarjuk utolsó napra hagyni azt sem,mert akkor kényszerből vásárol az ember,hogy ez is jó lesz,meg az is jó lesz,inkább apránként vásárolgatunk! Jó időt megrendeltem,így remélem minden rendben lesz!
További szép napot!
Autóbérlésről nem tudok nyilatkozni,mert mi autóval mentünk eleve
Marmaras viszont drága,ha ajándékokat akarsz venni,akkor ne itt tegyed,hanem Sartiban,azzal jobban jársz!
A Fish tavernában a halas cucc,amit kértünk 25 euro volt,de a musaka 6,5 ,a gyros 3,5 euro volt.A pékségben,a curkos fánk pedig 1,80 volt,de ettünk 3,5 euroért is sütit
Napi kaja és pia pedig teljesen bolt függő volt! Sörből sokat vettünk és a 4-es kiszerelés 3,90-5,50 euro között mozgott.