Atosz!Kösz a biztatást!Nekem Platanias/Nyugat-Kréta/keresése közben ,,jött elő"ez a gyöngyszem,már rá is kattantam.Most nézegetem Andromeda utazási iroda honlapját,sok helyre vittek tavaly is utasokat/bocs,ez nem utazási irodás topic.sorry... /Pilion,Skiathos,Skopelos,mind érdekel,ráadásul stúdiójuk is van arrafelé....hhhmmm,majd meglátjuk,de olyan jó más helyeket is felfedezni...mégha csak kósza gondolatban is.
Éreztem én,hogy ez lesz....keresőbe beirtam:Pelion,de Piliont kellett volna...bocccsss
Sziia Zsebkkuty!
Nagyon eltüntél... Ettől a kis bakitól pedig nem fog beesni az eső...
Jox megfogja bocsájtani! ...és semmi gond!! Az akarást is becsülni kell és ráadásúl szép képek!
szereztem egy Skiathos filmet, ami 18 perc bár (nekem) sajna németül van
Ha valakit érdekel és tud adni egy elérhetőséget, ahova fel tudom tölteni, akkor nagyon szívesen megosztanám veletek
Figyelem: 1.3 GB..szóval nem kicsi!!
Én ezt nem szigorúságnak nevezném, hanem max. bénaságnak amiért nem találtam meg ezt a két szuper oldalt és bátorkodtam itt megkérdezni, hátha valakinek van ötlete.
A magyar nyelvû szállást pedig egészen pontosan úgy értettem, hogy magyar vonatkozású (pl. magyar utazási iroda közvetíti, vagy egy fórumozó saját tapasztalata), de igazad van: fogalmaztattam volna pontosabban.
A Balatonon meg elgondokozom, köszönöm a segítségedet...