Észak Görögországba kellene júl 27-re 4 főre tranzit szállás. Korábban Makrigalloson száltunk meg (június végén). Akkor előfoglalás nélkül találtunk szállást. Most azt mondják az utazási irodában, hogy július végén előfoglalás nélkül nem valószínű, hogy találunk szállást, mert az főidény.
Nekünk ideális 4 fős studió lenne. Igazábol a cél az olcsóság, nem a szolgáltatás. Egy éjszakát kibirunk olcsó szálláson is. Ha tud valaki ajánlani szállást azt előre is köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha jól emlékszem 25 € volt egy kétágyas, zuhanyzós, erkélyes, kondis szoba klen a parton. Telefonon is tudtok foglalni, németül, angolul beszélnek. Jó a konyhájuk, friss, finom a kagyló, a hal. Ha viszont reggel korán szeretnétek tovább állni, akkor még az este rendezzétek az anyagiakat, mert a reggel náluk délben van
Ha oda mentek, akkor az autópálya lehajtó után az AGIANIS feliratot keressétek, nekem kérdést pedig priviben írjatok, mert tök véletlen, hogy benéztem ide
Ha sátorozni akarsz akkor nem kell előre helyet foglalni, oda mész és választasz magadnak sátorhelyet. A Methoni kempingben tavaly 20€ volt egy sátorhely 1 éjszakára.
De egy magyar családdal találkoztam a határon, és ők is ott töltöttek egy éjszakát és simán volt apartman is július elején.
Minket nem feltétlen kemping érdekel, hanem akármilyen tranzit szállás. Lehet az apartman is, szoba is bármi. De ha ezt megkeresnéd pontos címmel, esetleg e-mail címmel, azt megköszönném.
Ebben a Methoni campingben hány €-ért lehet megszállni egy éjszakára? Nekünk is tranzitszállásra volna szükségünk, de akiknek eddig írtunk nem nagyon díjazták, hogy csak egy éjszakát akarunk ott eltölteni.
Babar
Szeretnénk június végén Peloponnészoszra utazni a párommal. 1750 km a távolság, ezért szeretnénk valahol Thermopüle környékén megszállni. Ha valaki tud ezen a környéken tranzitszállást, kérem, segítsen.
Előre is köszönöm: