Vasárnap 04.00-kor értünk haza Asprovaltáról. Szerbia-Macedonián keresztül jöttünk mentünk. Odafelé kb 20 óra vissza 16. Ha valaki infót szeretne még frissek az élmények.
Rad mosolygott a szerencse, ha meg mindig itt szeretnel dolgozni. Ugy nez ki tudok neked munkat hamarosan. Irj, ha erdekel a dolog es megbeszeljuk priviben. De gyorsan ha lehet
Mi Békéscsabáról indultunk és igyekeztünk a szabályokat betartani, így semmi probléma nem volt sem a rendőrrel, sem a határőrrel. Könnyedén átjutottunk a határokon, és kb. azt az utat követtük, ahol a szervezett autóbuszok haladnak. Nálunk fel sem merül más útvonal.
1. A Panagiotis Apartmanba megyünk, ha esetleg volt ott már valaki, egy pár szóban tudna írni róla?
Szia!
Az apartman a tengerparthoz legközelebb fekvő utcában található, a sétálóutca végén (nem a Vrasna felőli, hanem a másik végén). Az apartman előtt egy parkoló van, emiatt lehet, h. picit zajos.
Szép, rendezett apartmannak tűnt.
Rucani! Mi júniusban kocsival mentünk Stavrosba (szomszédos falu), Szerbián és Macedónián keresztül. 14 óra alatt értünk le kényelmes tempóban. Én csak ajánlani tudom ezt az útvonalat.
Nemsokára indulunk Asprovalta-ra, augusztus végén. Már nagyon várom ... sokat olvasgatom a fórumot (mostmár egyre sűrűbben )
2 kérdésem is lenne:
1. A Panagiotis Apartmanba megyünk, ha esetleg volt ott már valaki, egy pár szóban tudna írni róla?
2. A másik, pedig, hogy kocsival megyünk és Szeghalomról indulunk. Kicsit dilemmázunk az útvonalat tekintve...Románián át, vagy pedig a szerbek felé? A határ átlépés miatt Románia közelebb van, dehát az utak minősége kérdés.
ma bicikliztem egyet és láttam a városszéli motorost. Nagyon szépek és újszerűek voltak a robogók. ha jól láttam ott biciklit is lehet bérelni 5 €-ért.
Itt szemben a hotellel is van egy kölcsönző, ugyanez az ár, vagy talán ez már a város széle lenne?
Munkaügyben meg hát...sztem ez a kis városka elég idényjellegü, miután mi hazamegyünk nem sok munka lesz sztem. De ha lesz valami szólok.
Engem amúgy a Panagiotis apartman érdekelne, vagyis hogy innen kb hogy találom meg. Lehet jönnek hozzám látogatóba és szállást kell keresnem.
Asprovaltán a város végén van egy robogó és autó kölcsönző, de Vrasnában is van valami ha jól tudom. Én is robogót szerettem volna bérelni, de mivel egy robogó 18 EUR volt 12 órára egy autó pedig 25 EUR 24 órára, így az utóbbinál döntöttem és béreltem egy Hyundai Athos-t. Nagyon klassz kis kocsi volt és bejártuk vele a környéket, elmentünk Stavrosba és Uronaopolisba is. Semmi gondom nem volt vele és sak tankolni kellett
Szia
Veronica.
Segits légyszives
Robogót lehet bérelni???
Vagy hol lehet???
Illetve megkérdeznéd aki régebb óta ott van hogy megéri e bérelni az állapotuk miatt mennyire vannak karbantartva...?
Tavaly más ""városba voltunk"
Ott béreltünk.....mert be lehet járni vele környéket...
Szép napot...
Egy kis figyelmeztetés....bár nem tudom pontosan ugyanarról az öbölről beszélünk-e, de jobb óvatosnak lenni. Az egyik Vrasnán nyaraló, de Asprovalta mellé, valamilyen kis öbölbe ellátogató magyar nyaralótársunknak feltörték a kocsiját még fürödtek. Szerencsére nem sikerült semmit elvinni ,mert megzavarták ,de ciki egy kinti ablakcsere is.
Akkor érdemes vigyázni!
Bár mi busszal mentünk, így gyalog közlekedtünk, ezért is írtam, mert nem olyan nagy távolság, viszont akik kisgyerekkel vannak, annak nagy élmény, mi is sok kisgyerekest láttunk ott, mert kb. 20-30 centis a víz, lassan mélyülő.