Tanácsot szeretnék kérni sokat tapasztalt Paraliasoktól.
Szúnyogriasztót szükséges vinni vagy elviselhetőek?
A Villa Aegon apartman mennyire fölszerelt? Alapvető eszközök megtalálhatóak? Mi az, amit mindenképpen vigyünk?
Előre is köszönöm!
Szép estét nektek!
Bumika88 | #174997 | 2011-09-04 22:31:28 | Szeptember 16tól 27-ig
Végre, hogy itt vagy. Vagy csak én nem jártam erre. Mindenesetre már hányzott az egyéniséged.
Óhhh... köszönöm.
(na, ezért megérte bekukkantani ide ismét. Egóm a köbön!) vagy várjunk csak...: "H-Á-N-Y-Z-O-T-T"? áh, "hiányzott" akart az lenni, nyugtass meg...
Úgy olvastam, Te már jártál Paralian.
Tudnál nekünk "kezdőknek" tanácsot adni, hogy hova érdemes ellátogatni (étterem, gyros-os, stb.). Valamint a szúnyog helyzetről szeretnék infót kérni. Sok van, vagy elviselhető szúnyogriasztó nélkül is?
... De visszafelé ne menjetek semmiképp ott, maximum Leptokáriáig, mert Leptokária után van a fizetőkapu. Amikor Paralia/Katerini/Thessaloniki irányba jössz nem kell fizetned, de visszafelé jövet viszont igen ...
Valamikor júliusban írtam erről pontosan, azaz fizetőkapu épült Leptokáriánál a le- és a felhajtón is. Bár fizetnem azon a napon még nem kellett, már próbaüzemet tartottak benne. De a part menti utakon átjárható a táv (Paralia-Leptokaria-Platamonas-Nei Pori).
-törölt nick 12762 | #175013 | 2011-09-05 11:09:04 | Válasz a #175011. hsz-ra
Vickycsibe (remélem nem te vagy a Bitefight-on Wicky11)
Parálián van (szerintem) két nagyon jó gyrosos: a templommal szemben állva jobbra esik a sétálóutcán a Food Club (finom, jó ár, jó adag, gyors+kedves kiszolgálás), a másik pedig balra esik és kb. a Menta apartmannal szemben lehet, piros székek vannak benne és ugyanúgy teraszos mint a Food Club.
Éttermet ha ajánlani kellene, akkor inkább O.B.-en a White Rose-ba érdemes átmenni, bennük még nem csalódtam. A paraliai éttermek minősége elég változó, tavaly egy törzshelyet hagytunk ott, mert kritikán aluli volt MINDEN.
Szúnyog... (na, most fognak sokan megkövezni engem ) ... én általában augusztus utolsó hetében szoktam menni, idén és 2006-ban pedig július első hetében voltam kint. Sem szúnyogot, sem medúzát nem sikerült látni egyik alkalommal sem. Egy árva darabot sem... ezügyben nem tudok állást foglalni
(ami viszont mindig van nálam: szúnyogcsípés utáni spricni, ami nagyon jó a viszketés ellen. Vagy a "dm" vagy a rossman üzletben lehet kapni, akkora mint egy fél filctoll, és piros-fehér színű)
Köszönöm a tippeket, majd meglátogatjuk a helyeket!
Abban még tudnál nekem segíteni, hogy O. B. kb. milyen messze van Paralia-tól? Hogyan tudunk eljutni oda? Busz, stb.
Végre, hogy itt vagy. Vagy csak én nem jártam erre. Mindenesetre már hányzott az egyéniséged.
Óhhh... köszönöm.
(na, ezért megérte bekukkantani ide ismét. Egóm a köbön!) vagy várjunk csak...: "H-Á-N-Y-Z-O-T-T"? áh, "hiányzott" akart az lenni, nyugtass meg...
Sziasztok , látom nem csak nekem " HIÁNYZOTT " Bitang , hanem a Fórumról is , nem lehet olyat kérdezni tőle ( Paralia , főleg ) amire ne tudna válaszolni Örülünk , h ismét közöttünk vagy Üdv mindenkinek .
Köszönöm a tippeket, majd meglátogatjuk a helyeket!
Abban még tudnál nekem segíteni, hogy O. B. kb. milyen messze van Paralia-tól? Hogyan tudunk eljutni oda? Busz, stb.
Szia Vickycsibe !
A parti sétányon végig ki van kövezve és világítva Olympic Beach- ig ,,, kb :2-3 km , de a kis " vonat " is átvisz néhány euróért , úgy emlékszem ,4-őnket 7.5 euróért , oda - vissza. Jó nyaralást és szép időt kívánok nektek
A másik kérdésem meg az,hogy lehet beállítani az úticélt?Tavaly előtt sem tudtam,tavaly sem,idén sem....mit rontottam el,hogy be sem adta ezt a lehetőséget nekem?Itt látom,hogy lehet,de semmi....
Vivahellasz: A hellasz.hu-ra is regisztrálni kell külön, ha nem vagy ott regisztrálva. Aztán ott bejelentkezés után jobbra fent utazás menüpontnál van egy olyan, hogy beírás, ott tudod rögzíteni az utazási adatokat.
Te melyik irodával mész? Ugye nem az Ibusszal, mert én semmi féle levelet nem kaptam.
Esetleg aki az Ibusszal megy holnap buszos úttal, az kapott értesítést valami változásról?