Köszönöm az eddigi infókat. Sajna nem találom a tavalyi képeid ha a linked elküldenéd megköszönném.
Mennyire kicsik a hütök fagyórésze van?
Az apartman közelébe napernyös nagyágyas büfék vannak?
Köszönöm az eddigi infókat. Sajna nem találom a tavalyi képeid ha a linked elküldenéd megköszönném.
Természetesen van fagyasztó rész a hűtőknek. A fotó album 17.-alatt az én képeim vannak ott meg nézheted. kovacsgyula 2011.06.06--2011.06.15.-ig
Természetesen van fagyasztó rész a hűtőknek. Igaz nem túl nagyok de azért lehet a legszükségesebb dolgokat elpakolni. A fotó album 17.-alatt az én képeim vannak ott meg nézheted. kovacsgyula!2011.06.06--2011.06.15.-ig
_________________ Kérdezz? Felelek!
Ma ugy döntöttem elmegyek fakultatívon Skiathosra, Athénba, Meteorákhoz és görög estre. Thessalonikibe vonattal és 1 nap a környéken motrozok. A maradék napokon strandolok. Gondolkodtam be kellene osztani de jövőre Spanyolba megyek. Ezért döntöttem majdnem mindent megnézek. Az Olympuszi kiránduláson gondolkodok még. Mi a vélemény erről a fakultatívról?
Szia Unic,
Mi 2009-ben voltunk az olymposzi kiránduláson, nekünk nagyon tetszett Séta Zeusz kádjához és a hegyről lefelé is megnéztünk egy kolostort, haza felé volt ebéd és skanzen falu látogatás, tartalmas kirándulás volt amit a gyerekeim is élveztek, pedig akkor a kicsi 3 a nagy 6 éves volt.
Unic! Ha ezt mind tervbe vetted és végig akarod járni, nagyon sűrű programod lesz! Nagyon-nagyon fárasztó lesz, ezt előre mondom. Gondolj bele, hogy ha csak az athéni kirándulást nézed, éjfél körül indul a busz. Athénban egész napos rohanás. Aztán valamikor éjjel értek vissza. Két éjszakának annyi! Skiathosra is reggel korán van az indulás és késő éjjel a visszaérkezés. Egy nap a Meteorák, aztán egy nap Szaloniki, egy pedig motorozás a környéken. Szerintem egy Olymposi kirándulás már bele sem fér. Hát Te tudod! Helyedben azért átgondolnám.
Hát ez az. Nagyon kevés ez a 7 nap. Gudli igazad van valamiről le kell mondani. Valószínűleg Olymposzra nem megyek. Az operált térdeimnek nem fog hiányozni. A Meteorák... Gondolom látni kellene de a sok lépcsőzés... Még van 84 napom.Alaposan át kell rágnom, hova igen és hova nem. Lehet marad Athén, Thessaloniki és Skiathosz. Vagy Skiathos is kimarad. Mi érdekes van Skiathoson ami nincs meg Neo Porin a hajózáson kívül? Amugy jellenleg olyan vagyok mint az időjárás. Tegnap reggel még ugy volt jövőre Spanyolba megyek. Ma már Tunézia lesz a nyerő 15 napra. Repülővel még ugy se repültem. Előtte végig is fogom nézni a légikatasztrófákat az élmény végett. Spanyolt az idén ugy számolom 180 000-ből lehetne megúszni ha egyedül mennék busszal teljes ellátás 10/7 nap. Tunézia 231 000 15/14 nap teljes ellátással luxus szállóba igaz nem főszezon. június közepe. Még van rá egy évem össze kaparjam a pénzt és gondolkozzam hova menjek jövőre
Tavaly mi is egy hetet voltunk és utálunk rohanni, ezért egyik nap mentünk, másnap pihi! Elmentünk a Meteorákhoz, Dionba, Litochoro-Olymposz. Rövid kirándulásokra a pár kilométeres környékre... elég is volt ennyi, és még fürdeni-pihenni is marad időnk!
Személy szerint nem javaslom a túlzsúfolt programot...le fogsz maradni a legfontosabbról : a TENGERRŐL!!!
Nálunk ujraindult a nei pori projekt, két hét sátorozás, ebböl pár nap peca de semmi fakultativ,mindent a tengerért
csak azt lenne jo tudni hogy a görög választások mennyire fogják a nyaralást befolyásolni
ne is mond máris nagy lett az izgalom, egyébként a lakás felujitás bizonyos része átütemezödött jövöre, most az a kérdés hogy milyen pénzt váltsunk,mert kicsit erösödött a forint,de ki tudja lesz e euro a görögöknél szeptemberben
mi nem fogunk befizetni, bepattanunk a kocsiba amikor ugy érezzük hogy itt az ideje és máris ott vagyunk,csakhogy uj kormány lesz ott és ki tudja mit találnak ki addigra