Akkor próbálok picit konkrétabb lenni
Nem tudom szabad- e linkelgetni http://www.bestholiday.hu/?base=travel&id=118 elvileg ide mennénk!
150-170 ezer forintot gondoltam költőpénznek kettőnknek.Az kb fedezi a napi 40 eurót...bár szeretnék fakultatív programot!Eddig Makarskára jártunk, csak most ott nem találtunk szállást...(elfoglalták a németek)
Mit nem szabad semmi féle képen kihagyni?
-törölt nick 12762 | #165821 | 2011-06-16 17:49:17 | Válasz a #165820. hsz-ra
Ja, így a fotóról már beugrott: az apartman a nagy parkoló mellett van, elég jó kis környék, minden van a közelben, Lidl, Arbanitidisz, pár épülettel arrébb (a sarkon) fagyizó+pékség.
Kívülről fain az épület, és északi-északkeleti fekvésű az utcafronti rész, ha ott kapsz szobát, légkondi nélkül is kellemes hőmérséklet lesz bent.
Igen busszal megyünk!Azt hiszem a légkondiért valamennyi + pénzt kérnek...Olvasgadtam, hogy a Gyros nem igazánfinom kint?!? csupa kechup és más semmi
Fontos számomra a kaja mert pont egy versenydiéta végén utazunk
-törölt nick 12762 | #165827 | 2011-06-16 18:01:55 | Válasz a #165824. hsz-ra
Akkor már értem, miért akarsz mindent kint megvenni.
A kondi az olyan 5-6€/nap, de ha a szomszéddal jóba lesztek, 2,5-3€-ra is lefaragható... vágod???!
Ha nem viszed túlzásba a költekezést, szerintem elég lesz a korpa, mi legalábbis ki tudnánk jönni belőle
Mi a fakultatívokra a Pieria Travellel mentünk (már amikor nem egyénileg, autóval), árban is elfogadhatóak meg egyébként is jó a választékuk.
Nekem semmi bajom nem volt a kinti gyrossal, két helyen szoktam enni legtöbbet: az egyik a sétálóutcán a fastfood (templomtól O.B. felé esik), a másik hely nevét nem tudom, az meg a Menta környékén van. Majd kitapasztalod
Kicsit meglepődve láttam a nagy mcdonalds feliraot....szerintem nem igazán illik oda
Ahogy olvasgadtam érdemes kicsit a tengerparttól meszebre menni kajázni ha hagyományos étket szeretnénk kajcsizni
De majd kiderül és igérem összeírom az árakat és dobok valami élmény beszámolót
Medúza tényleg sok van?
-törölt nick 12762 | #165836 | 2011-06-16 18:43:01 | Válasz a #165833. hsz-ra
Már nincs meg a meki
Én tavaly egy tavernában csalódtam, pont abban amelyikben 2006-ban többször ettem és elég jó kajákat. Viszont 2-3 alkalommal idén is el fogok menni O.B.-n a White Rose étterembe, tuti előnyerők nálam
Nagyon kiváncsi leszek az emberkékre mert Makarskán már az első évben ha nyomtam a bár tulajával 1 szkandert 20-25% olcsóbban fogyasztottunk
Angolt mennyire tudják kint?Sajnos nekünk csak az megy
-törölt nick 12762 | #165841 | 2011-06-16 18:53:21 | Válasz a #165837. hsz-ra
Minden magyartól van egy nagyobb görög
Nekem egy ízben -csak mert márkatársak voltunk a tulajjal autó-téren- csak jelképes összegeket kellett fizetni a bárban esténként. Szeretik kint a magyarokat
Annyira mindenki tud kint angolul, mint az átlag-magyar. Nekem tavaly el kellett menjek a dokihoz, na, ő elég jó szinten beszélte az angolt.
(Ne legyen rá szükség, de ha valakinek menni kell, ajánlom a Hotel Europa oldalában, O.B. fele elindulva a parttal párhuzamosan a V. Konstantinou utcán Christos Figardos rendelőjét.)
Sziasztok!
Paraliára utazunk párommal, 2011.július 25-én indulunk a Start utazás irodán keresztül.10/7 napra megyünk buszos csoporttal.
Az Anna-Rita apartmanban szállunk meg.
Nem kértünk semmi ellátást,gondoltuk,hogy ott is be tudunk vásárolni.
Fakultatív,ami érdekel: Skiathos,Meteorák
kb. 7-800 euróval számoltunk kettőnkre.Elég lesz ez?
nem voltunk még külföldön nyaralni....
-törölt nick 12762 | #165951 | 2011-06-17 11:56:46 | Válasz a #165950. hsz-ra
A mostani Árakat még csak kapisgatom, de szerintem kényelmesen el lesztek belőle.
Mi 2008-ban voltunk paralián, kb 700 eurót vittünk, hárman voltunk, és kényelmesen kijöttünk belőle.
Beszélgettem pár kollégámmal és mondták, hogy nem igazán szép Paralia strandja! Nagyon hínáros volt régebben és nem is valami szép!És sokan mondják, hogy nagyon drága Igaz ez? Remélem ez mind csak szóbeszéd...Tényleg jó volna már olvasni egy árlistát
Régen volt, hogy lefényképezték az éttermek étlapját...ez már nem divat?
Mi tavaly Sartin voltunk, csak átruccantunk Paraliára. Sokkal olcsóbb, mint Sarti pl ajándéktárgyak terén. A strandja van, hogy szép, van hogy hínáros, változó. Idén is átmegyünk majd 4 napra, mi nagyon szeretjük, már többször voltunk ott. Érdemes a központi strandtól egy kicsit távolabb elmenni, ott szebb is, meg nincsenek is annyian.