Szia Zsebkuty!
Szerintem a tökéletes időpont megválasztása lehetetlen. Mi azért megyünk júniusban, mert alacsonyak az árak, kevés a turista, hosszabbak a nappalok kisebb a forgalom és talán nincs annyi szeles napunk a kikládokon. Hátránya az lehet, hogy nem olyan meleg még a víz. Bár eddig mindig ebben az időpontban mentünk és nagyon bejött, most nem volt olyan meleg a víz. Fényképezni márciusban is lehet, ebből a szempontból lényegtelen az időpont. A lényeg, hogy süssön a nap. A déli órák talán nem igazán alkalmasak a fotózásra, inkább a délutániak, de a szükség nagy úr.
Babar
Jön még az is, csak szurkoljatok. Mellesleg kell egy kis élvezet a hűvös napokra is, nem?
Döme. Sajnon a medve sziklát szólóban nem sikerült lekapnom a másik oldalról. Csak úgy sikerült amin mi is rajta vagyunk. Olyan képet meg nem igazán szeretnék felrakni.
Én eredetileg anno azt hittem, hogy a medve és a nyúl szikla két különálló képződmény...aztán ahogy közelítettünk ment át a nyúl-medve-nyúl átalakuláson...
Szurkolunk...csak nehogy a Jézuska tegye a fa alá...
Eldőlt! Jövőre Miloszra megyünk! Most kezdem olvasni a topikot és majd elárasztalak benneteket kérdésekkel! Szóval ne hibernáljatok, mert a Milosz topik élni fog
Szia!
Hát csak rajta! Nagyon fog tetszeni a sziget azt garantálom.Csak be kell járni rendesen! Várjuk a kérdéseket Úgy is kezdett bepunnyadni a topic!
Babar
Mediterraneo | #121144 | 2009-11-05 20:24:00 | Válasz a #121124. hsz-ra
Kedves Babar és Szanna!
Köszi a gyors reakciót és a bíztatást!
Medi
Mediterraneo | #124433 | 2010-01-26 21:59:30 | Válasz a #121144. hsz-ra
Sziasztok!
Nos, most jutott időm arra, hogy nekilássak infót gyűjteni Milosról és elkezdtem olvasni a topikot, persze az elejéről és alig tudtam abbahagyni (27. oldalig jutottam el).
Érdekesnek és szépnek tűnt Milos már ezelőtt is, de most TELJESEN BELEZÚGTAM. Olyan gyönyörűek a képek!!!!
ÉS hát az izgalmas rész, mármint a topikban, majd csak akkor következik, ha odaértem ahhoz a ponthoz, amikor már visszajöttetek. De azért így is jegyzeteltem egy csomót.
Nagyon örülök a strandoknak, mert tavaly nem volt részünk igazi szuperstrandban (Kithirán), de ezt ebben az évben pótoljuk.
Szóval jó lesz feléleszteni ezt a topikot...
És talán már holnapra lesznek kérdéseim is Babarhoz és Szannához
Szia Medi!
Előre is irigykedem a nyári Milos-i utazásod miatt ! Ahogy olvastam szép strandokat akarsz látni! Akkor a legjobb választás Milos!!!! Csak nézz meg mindent alaposan, mert úgy ér valamit az egész. Milos mellett 10 percnyi hajóútra fekszik Kimolos szigete. Ne hagyd ki !!!! Várjuk a kérdéseket, megpróbálunk rá válaszolni.
Üdv: Babar