Tegnap fizettem be az utat máj.31-től
Bár idén is rulett apartmanba megyünk,megjelöltem a
Filiót.Ha lehet,ott helyeznek el.
Nézegettem a sziget térképét.Kb.félúton van a két kikötő között.
Nem tudom,honnan mennek a hajók a szomszédos szigetekre
Ezt nem tudtam kideríteni a Skopelos honlapon
Ja...közel vannak a legszebb partok,amiket mind végig kell strandolnunk
Vhol láttam egy buszmenetrendet(újra kell keresnem,mert nem írtam le ):sűrűn járnak De kocsit szeretnénk bérelni pár napra.
Eddig csak 1 helyen találtam díjakat(148eu/5nap),de kérek majd ajánlatot a többi helyen is.
Ti mikor s hogy mentek
Én délelőtt kérdeztem az utazási irodát a helyek miatt és azt mondták, hogy még van bőven hely mindenhol. Mi juni 21-én mennénk és még számos helyett sorolt fel a hölgy.
Sőt azt mondta hogy érdemes kinézni az utazás kiállításra, mert kb 15 % kedvezményt adnak ha ott foglaljuk le az utat.
Kiszámolta nekem, hogy ebben az időpontban, önellátással és busszal fejenként 62000 Ft lenne az út. Szerintem ez elég baráti. 14 nap.
Szia Karlo!
Én meg épp azt néztem, hogy Magyarországon most érdemesebb lenne nekunk megvenni az utat mint Pozsonyban..a forint gyenge árfolyama miatt. Hát remélem nem pottyanunk nagyot a last minut-tal..de elég jól ismerem a szlovákiai UI piacot és taktikákat...így bízom benne, hogy ne késunk le semmirol ...nagyon bevagyunk sózva
Szia Cucuka!
Csak jelezném a last minutera, hogy az cinkes. Mi február 11.-én foglaltuk le az utólsó apartmant arra az időre mikor megyünk. Most mindenki Skopelosra akar utazni, aki látta a Mamma MIa című filmet. Véleményem szerint nem lesznek last minute utak, mert már most alig vannak üres helyek, de ezt Te is meg tudod érdeklődni az irodában. Persze repülővel egyszerűbb és gyorsabb és szerintem ha Pozsonyban van befizetve olcsóbb is, ha jól láttam. Ha sikerül úgy jönnötök szept. 03. mi is akkor érünk oda a busszal így elvileg találkozhatunk, ha nem odázzátok el a foglalást, bár mi Agios Konstantinos (Skopelos negyede) -ban leszünk. Agnontas a másik oldalon van. Sok sikert!!!
Üdv Karlo
Szia Barbianka
Mi is Szkopeloszra készulunk...szerintem nem kell aggódnod a helyválasztás miatt..ahogy olvasgattam a szigetrol kulonbozo fórumokon és oldalakon, Szkopelosz egészében csendes és nyugis hely
Szius Karlo!
Koszike a válaszodat és a linkeket:D ...már én is átszámoltam a dolgokat...egyénileg ha mennénk drágábbra jonne ki és sok az átszállás és nehéz egyeztetnia járatokat, úgyhogy tobb mint valószínu, hogy mi is az Aeolust választjuk. Bár mi csak last minute-ra akarjuk megvenni a kirándulást, mert nekunk mindegy melyik apartmanban lesz még hely...és láttam, hogy szept.3án van is indulás Pozsonyból.Busszal már rég nem utaztunk, nem hiszem, hogy idén bevállajuk ..meg mivel mi Pozsonyban élunk és innét indít repuloutat az iroda, így kényelmesebb lenne...remélem tényleg osszejon:-)..nektek,akkor már tuti az út, ugye?..lehethogy, akkor szept.ben ott osszefutunk:-)
Már régóta olvasgatom ezt a forumot én is.
Eldöntöttük megyünk Skopelosra. .
Mi Agnontasba mennénk. Ott is a Filio házat néztük ki.
Volt már ott valaki közületek, vagy hallotattok már valamit erről a szállásról???
Az utazási irodában azt mondták hogy nagyon kis nyugodt hely, és közel van a part is.
Ha valaki tud valamit írjon, akár ide akár privibe nekem.
Köszi mindenkinek.
Szia Cucuka!
Mi is Skopelosra utaztunk szept. 02-15 között busszal (+komppal) az Aeolus utazási iroda szervezésében. Aegean View tengerre néző apartmanban előfoglalással buszon helyjeggyel kettőnknek 143.000 Ft, ami azért elég barátságos ár úgy gondolom a két hétre. Mi is egyénileg szerettünk volna menni, de csak szervezett utak vannak, így maradt a busz vagy a repülő. Inkább a buszt választottuk, mert így a különbözetből bérelünk majd autót és quadot, mint két évvel ezelött Zakynthoson. Persze lehet az interneten közvetlenül is szállás foglalni ami nem olcsó, plusz még hozzászámolod az útiköltséget (üzemanyag, pályadíjak, kompdíjak) ez így elég sokra jönne ki két hétre, ezért maradt a busz. Kibírható a buszút is (kb. 18 óra). Zakynthosra majd 30 óra volt az út még is kibírtuk. Csak akarat kérdése. Egyébként sok hasznos infot megtalálsz ezeken az oldalakon illetve beszúrok Neked is egy két Skopelosi linket, igaz nem magyarul.
https://www.greeka.com/sporades/skopelos/index.htm https://www.skopelosweb.gr/ https://www.skopelos.net/
Üdv Karlo
Ui: természetesen mi is szeretnék Alonissos és Skiathos szigetét is megnézni. Igaz voltunk már Skiathoson és a Koukounaries-i strandon is, de még van mit megnézni ott is.
Már évek óta olvasgatok itt a Fórumon, de még be sem voltam regisztrálva:-)... úgy gondoltam most épp itt az ideje..ugyanis párommal Szkopeloszra készulunk a nyáron...és hát oszintén, errol a szigetrol nem sokat tud meg az ember az UI katalógusaiból. Azt tervezzuk, hogy bejárjuk Skiathost, Szkopeloszt és Alonisszoszt...ki készul még esetleg idén oda?..jó lenne egy kis info csere-bere:-)
Koszikeee
Persze,h.magunk döntünk
De szerencsére ezeken az oldalakon,ha az ember lánya kérdez,mindig érkeznek értékes és segítőkész válaszok Ezek nagyban megkönnyítik a néha nagyon nehéz döntést...hát ezért kérdeztem
Már egy éve itthon vagyok ezeken az oldalakon és nagyon sok segítséget kaptam a tavalyi úthoz is.Néha a legnaívabb kérdésre is zúdúlnak a jobbnál jobb információk.Hisz mindenki azért van itt,h.megossza élményeit,tapasztalatait és kérdezzen,ha nem tud vmit.
Döme linkjét ajánlom figyelmedbe:Oltári