#2318902015-07-06 21:20:40 Válasz a #231857. hozzászólásra
Ioa!
Hát még nem jutott az eszembe hogy ne induljak neki,én nem vagyok dízeles hogy 1 tankkal megkerüljem a világot meg még akkor is kevés lenne Kefaloniára akkorák a távolságok.Nekem annyira elégha a görög határ előtt megtankolok, hogy leérjek a szállásig meg még kb 80-100 km,az ott semmire sem elég,különösen hogy tavaly a szigeten több mint 2000km-t mentem,meg tavalyelőtt is.Szinte mindig reggel döntjük el hogy merre menjünk,egész évben rohanunk,ott aztán nem akarunk.nincs semmilyen tervem,3-4 új célpont van a 3 hétre majd alakul.Aki ismer tudja hogy nem vagyok idegbeteg tipus,a szerb háborúban is átautóztam Szerbián.Ha leértem bejelentkezek majd és megosztom a tapasztalatokat.Nikoszal tegnap emailt váltottunk,tegnap du.Argostoliban már nem volt sok autómatában euro,más gond nincs azt írta.
A2014 -es albumommal eddig jutottam 500 kép, már a héten nem lesz nagyon időm folytatgatni,majdnem végig feliratoztam is, hát tessék,valakinek kedvet csinál esetleg valami célponthoz.
#2318932015-07-06 21:33:02 Válasz a #231892. hozzászólásra
Hétfőn a reggeli kompra foglaltam,kicsi cég,ha nincs általános sztrájk úgyis mennek,nekik is kell a bevétel,a jegyet meg a helyszínen csak kp. lehet fizetni.Ha minden símán megy hétfőn este bejelentkezem megígérem!
#2319012015-07-06 22:24:47 Válasz a #231884. hozzászólásra
Majd meglesz az is, ha már drachmával kell fizetni ! No de komolyan: mi pihenni megyünk. Nem fogunk egész nap össze-vissza jönni-menni! Arra azért jó Parga! Rendben, 2x annyit viszek!
ioa, topodyt nagyon várom a tapasztalataitokat a kiúttal kapcsolatosan, remélem tudtok rövid hírt adni magatokról kintről. Nekünk is már csak 11 nap van hátra:) Remélem jól döntöttünk, amikor péntekről áttettük az indulásunkat vasárnapra.