Holnapra visszatér a mehetnék, és jókedvel indulsz neki az útnak,vannak rossz pillanatok de az mulandó,ne törõdj semmivel,idulj, és még mindig elõtted Göröghon szeptemberben! Csak képzeld mennyi kaland vár!! jó utat!!
Holnapra visszatér a mehetnék, és jókedvel indulsz neki az útnak,vannak rossz pillanatok de az mulandó,ne törõdj semmivel...
Könnyû azt mondani! Éppen most jöttem rá, hogy az új üléshuzattal, amit ma raktak fel, eltakarták az ülések hátán lévõ zsebeket, ahova a térképeket teszem; volt zseb, nincs zseb! Majdnem agyvérzést kaptam! Az lesz a legjobb, ha lefekszem.
...éppen most panaszkodtam, hogy valahogy nincs kedvünk elutazni. Nyûgösek vagyunk egész nap. Ebbõl mi lesz?
Szép és jó estét mindenkinek!
Hát igen; alig akartunk elmenni, most meg, hogy újra itthon vagyunk, akár holnap indulnék vissza. Persze nem mindenhova, de tudnék válogatni! Sajnos ezeregy dolgom van, így majd csak apránként adok közre néhány élményt, s a képek feldolgozása is eltart egy ideig.
Éreztem én, hogy az indulással gond lesz. Egész nap semmi különös, gyönyörû idõ, de késõ délutánra Loket elõtt elkaptunk egy akkora jégesõt, hogy ihaj! Alig tudtam egy benzinkútba menekülni. Végleg beborult, s az esõ sem állt el. Na most bánatában mit csinál az ember (legalábbis én)? Ahogy ígértem, irány a Svejk kocsmája (esernyõvel!), de mérgemben semmi bùèek, hanem kacsasült, no meg kétféle (fehér és vörös) káposzta és knédli, s persze „kevéske” sör! Hát ezzel elvoltunk egy ideig. Aztán lenyugodtunk, s harmadik napra az idõ is meggondolta magát, az út végére meg kitört a kánikula.
Juhinak egy kép elõlegnek, meg még az út végérõl néhány; talán a leghangulatosabb része az útnak.
Üdvözlünk újra itthon,holnapra vártunk, örülünk hogy ilyen hamar irtál,nem vagy nagyon fáradt látod ha rosszul indul,akkor mindig jól végzõdik Jó volt az ajégesõ a gyomornak .
Üdvözlünk újra itthon,holnapra vártunk, örülünk hogy ilyen hamar irtál,nem vagy nagyon fáradt látod ha rosszul indul,akkor mindig jól végzõdik Jó volt az ajégesõ a gyomornak .
timba
Mi tagadás, nem vagyok fitt! Ami a jégesõt illeti, hát az a gyomromnak majdnem megártott. Mindenevõ vagyok, de akkor hirtelen az a löket a bendõnknek majdnem sok lett! Mondom, majdnem... Lehet, hogy keveset ittunk rá, vagy sokat? Ki tudja már?
Szép képek ismét! Ha majd lesz idõd, várjuk a további fotókat!
Köszönöm a dícséretet (timbának is)! Kb. 600 felvételt csináltam, de majd késõbb csak egy szerény válogatást töltök fel. A legtöbb személyes emlék, de van néhány érdekes dolog is.