#1180732009-09-25 08:52:13 Válasz a #118070. hsz-ra
Firkamanó,
töltsd fel a képeidet pl. a Picassára és onnan már be tudod linkelni ide akár magát a képet, vagy az elérhetőségét. Szerintem itt a Hellaszon, a görög albumok közé nem igazán illene...
#1180702009-09-25 08:45:34 Válasz a #118067. hsz-ra
Szia Döme!
Gyönyörűek a fotóid!!!
Nem tudok ide betenni saját képet, legfeljebb annyit tudnék tenni, hogy felteszem egy albumba az Athéni és Párizsi képeket, de nem tudom, hogy szabad-e ide olyat.
#1180232009-09-24 15:05:42 Válasz a #118018. hsz-ra
Szia Éva!
A Notre Dame-ba bementünk, de fel nem, és a Diadalív tetejére sem mentünk fel, utolsó nap reggelén voltunk ott, és korán is volt meg még párás idő, ha felmentünk volna sem láttunk volna sokmindent. Amikor kisütött a nap akkor meg már útban voltunk a buszpályaudvar felé.
Meghát nem volt múzeumbérletünk (következő alkalommal lesz és bemegyünk mindenhová), és nem akartunk sokat költeni.
Azt a pénzt vittük magunkkal ami nyaralásból megmaradt (mindig sokkal többet váltunk mint amennyire szükségünk van), így abból kijött a Párizsi utunk és nekem megmaradt 100 euróm, így ezt elköltehem Bécsre vagy más utazásra
Rodin kertjéről nincs nagyon sok fotóm, a háromszög alakú fákért voltam oda.
Firka!
Nem tán felmásztatok a Diadalív tetejére is, meg a Notre Dame tornyába is?
Mi a Notre Dame tornyát kihagytuk, viszont a Diadalívre többször is felmentünk (világosban is meg sötétben is), miután kiderült, hogy némely embereket lifttel felvisznek, a Múzeum Passba meg belefért.
Persze mi sokkal több időt töltöttünk ott, mert az utazási napokat leszámítva is volt egy teljes hetünk.
Vannak szép képeid a Rodin kert rózsáiról? Meg gondolom gondolkodó képet is készítettetek.
Éva