Szia! Esetleg meg tudnád mondani hogy odafelé kb. mikor értetek a szállásotokra, valamint mikor jöttek értetek hazafelé? Már csak a gyerekek napirendje és annak igazítása miatt kérdezném. Köszi előre is.
Sziasztok!Csütörtökön értünk haza erről a csodálatos helyről.Mindenkinek csak ajánlani tudom,álomszép minden.Sealand apartmanban voltunk,elég sok helyre eljutottunk(bár mindenképp kevés 1hét,ha mindent szeretnél látni).Ha tudok bármiben segíteni,kérdés van írjatok nyugodtan.Aki még nyaralás előtt áll,annak csodálatos nyaralást kívánok.
Sziasztok! Augusztus végén utazunk Karpathosra a párommal, a Ladis hotelben fogunk megszállni. Egy-két mondaton kívül sajnos nem találtam érdemi véleményt a szállásról egyik fórumon sem. Viszont ami kicsit aggaszt, hogy több helyen említik, hogy egyik szobában sincs sötétítőfüggöny vagy zsalu vagy bármilyen sötétítésre alkalmas tárgy. Van valaminek tapasztalata a szállodával?
Köszönöm előre is
Szállásotok is a Sea Stone-ban lesz vagy máshol? Ahogy elolvastam a korábbi éveket nem a sea stone apartman volt itt a kedvenc:) A fórumozók többnyire máshol szálltak meg.
De jó!
Gyerekek is lesznek? Úgy könnyebb lesz mindenkinek ha ők egymást foglalják le:) Gondolom ti is vágjátok már a centit. Időjárást még nem néztem, de sanszos hogy 40 fok lesz. Életemben ha kétszer láttam esőt Görögországban.