Az árakról: sztem átlagos árak vannak, körülbelül pariban a magyar árakkal, van ami egy kicsit drágább, van ami olcsóbb. Maga sziget nem nagy motort feltétlen érdemes bérelni, szeptemberben már 10 €-ért kapsz egy 80-ast. Ha körbejárod a szigetet (jók az utak, de benzinkutak a nyugati oldalon csak elvétve vannak) nagy élményben lesz részed. A helyiek barátságosak, tudják kikbõl élnek
Ha konkrét kérdéseket teszel fel konkrétabb válaszaim is lesznek.
Olvasd el Monalisa idei friss élménybeszámolóját, abból is kedrül egy pár dolog, de amúgy meg még nincs olyan sok tapasztalat a szigettel kapcs. az oldalon. Talán, ha jön Kakadu, õ tud neked válaszolni.
Köszönöm, a leírásokat én is megtaláltam...! Én konkrétan személyes véleményekre vagyok kíváncsi: mennyire találjátok drágának a szigetet, hová érdemes elmotorozni, mennyire barátságosak a helyiek, stb, stb...
Mi szeptember 4-én indulunk Lefkadára. Nem találtam túl sok infót a szigetrõl, úgyhogy örülnék, hogyha megosztanátok velem a tapasztalataitokat. Elõre is köszönöm!
Nem az összegrõl van szó, hanem az eljárásról: írja és majd küldenek ajánlatot.
Only for you
Ugyan már!
Nekem valahogy nincs bizalmam egy olyan iroda irányában, aki nem teszi közzé az árait, lehet, hogy nincs igazam, de ez van. Az már csak hab a tortán, hogy pl az Apollon által a szgetre delegált idegenvezetõje 13 €-ért szerez mocit, amikor mindenki másnak bármelyik kölcsönzõnél csak 10 pénz volt.
Ami pedig az offot illeti:
Én az elöbbit (is) felvetettem, erre nekem estek, hogy miért szólok bele.
Igazuk van, töröltettem a nickem és az összes hozzászólasaimat, most legyenek okosak.
Most olyanok osztják az észt akik egy hetet voltak ott és - finoman szólva - a kézmosáshoz is segítséget kértek, de ehez már semmi közöm, részemrõl a történet lezárva.
Mott: "Hülyével soha ne vitatkozz, mert a kívülállók esetleg összetévesztenek vele"
Nekem az a problémám, hogy Kathisma beachre mennénk nyaralni. Jó is lenne a tavernák apartmanjaiban szállást foglalni, csakhogy odáig el is kell jutni. Kocsival nem tudunk menni és ott sem tudunk bérelni. Ez a gond.
De köszi az infót. Ez úgyis csak jövõre lenne esedékes, csak már most intézkedek. Hátha addig alakul még valami!
A nyugati oldalon klenül a parton még település sincs (talán csak Ag Nikitas a kivétel). Viszont a nagyobb strandokon (Kathizma, Pefkolia) lévõ tavernákban vannak kiadó appartmanok - jó áron!!- viszont ehez tényleg egyénileg kell utazni.
Indiszkrét vagyok ha megkérdezem az eredeti kérdésed okát?