szia, ne csak irodás utazásban gondolkodj. magán úton jóval olcsóbban is megúszhatod és nem vagy se idõponthoz, se konkrét helyszínhez szálláshoz kötve.
ha gondolod szívesen segítek ahogy idõm engedi
kicsike írta:
Szia Kristi.
Szeretném,ha nekem is elküldenéd az Apollon listáját,mert nyáron Lefkada az uticélunk,és minél elöbb szeretném
áttanulmányozni a listát és minél hamarabb lerendezni az utat.Egyébként fantasztikusak a képeid.
kicsike06freemail.hu Elõre is köszi.
Örülök, hogy tetszenek a képeink:-))) Néha én sem hiszem el, hogy itt jártam, olyan hihetetlen volt a tenger!
Mindenkinek bátran ajánlom Lefkadát, lehetõleg minél elõbb, mielõtt "rászokik" a magyar: lol:
Én mikor elõször ott jártam (2000-ben) nem nagyon hallottam magyar beszédet,viszont tavaly azért már nem volt olyan ritka.
Ezért ne halogassátok,irány Lefkada!!!
Szia Kristi.
Szeretném,ha nekem is elküldenéd az Apollon listáját,mert nyáron Lefkada az uticélunk,és minél elöbb szeretném
áttanulmányozni a listát és minél hamarabb lerendezni az utat.Egyébként fantasztikusak a képeid.
kicsike06freemail.hu Elõre is köszi.
Kristi, én most nézem a képeidet, még csak a "beacheknél" tartok, de az valami elképezstõ, hogy micsoda színek jöttek ott ki. Megpróbálok ide egy képet belinkelni, (remélem nem haragszol érte), hogy a többiek is kedvet kapjanak nézegetni.
A két apartmanhoz csak annyit:nem elrettentésképpen,de a Gatsoulist tavaly többször is kirámolták éjjel amikor bent aludtak a kuncsaftok!!!!!
Lehet a Metropol apartmanba nem mindenhol óriásiak a hûtõk,és némelyik szoba "konyha" része elég lehangoló de én mégis inkább oda mennék ismét vissza,mint a lopkodós másik apartmanba:-))
Egyébként ha valakit érdekel nekem is rengeteg képem van fent a neten a képtáramban: www.kep.tar.hu/kriszti31
Ha valaki kíváncsi ,szívesen elküldön neki az idei Apollonos árlistát)))