Ja, hogy sértődés ne essék: az avatarom Tónió karikatúrája, ha ismerős valakinek a név Nem készít mindenkiről, ezért igazán hálás is voltam Neki!! Apámnak is nagyon tetszett, és mások szerint is hasonlít rám Szép munka, mint a többi több ezer!!
http://tonio.uw.hu/ https://www.google.hu/search?q.....80&bih=675
#2194422014-07-01 11:35:41 Válasz a #219441. hsz-ra
Igaz, jó sok össze szokott gyűlni mondjuk én a hazaúton mindig hasznosítom a zacsikat, van, van, hogy dinnyét vagy gyümölcsöt hozunk haza, jó beletenni.
Tényleg zacsimániások, most hogy mondod. Itthon meg úgy kell kérni egy húszasért.
Messi!
Már Thassoson is számolt fel zacsiárat Carefoure expressben 1 eladó...mondjuk csak 1, a többi nem...lehet ő magyar volt
Nekünk naponta jöttek takarítani, meg ágyneműt cserélni, annak ellenére, hogy apartmanban voltunk....(Pontios )-de biztos azért mert annyira cukker- mukker pár vagyunk ...meg mondjuk azért mert ajándékkal érkeztünk Szofiáéknak....szerintem..és azért mert Olgának és kicsiSzófiának -szobalányok- is bírtunk köszönni reggel-délben-este-mondjuk nem úgy, mint egy -két magyar honfitársunk, akik még nekünk se vissza, mert annyira el voltak zsibbadva maguktól...
#2194482014-07-01 11:59:22 Válasz a #219446. hsz-ra
Az az igazság, hogy nem is tudom soha megfigyelni, hogy mikor viszik a szemetet, mert megelőzöm őket. A kuka mindig mindenhol úgyis útba esik a partra menet. Az Ifigéniában is mindig takaritottak Efiék.
A magyarok nyaralási szokásai valóban érdekesek néha - bár ez azt hiszem több nemzetre is igaz, mindenhol vannak fura figurák.
Fura figurák? Azt mondják ugye a magyar találékony...ezt figyeld:
Péntekenként a tulaj -Babsi- főzött a vendégeinek és a hotel kertjében terítettek meg, ezt az utcáról lehet látni...feleségének feltűnt, hogy ismeretlen arcok is vannak a vacsorázók közt.Érdeklődésre kiderült a szemközti apartmanból a románok látták a terülj- terülj asztalkámat és gondolták ez nekik is jár...
Nekem eszem megáll, milyen emberek vannak...imádok enni, de egyszer nem fordult meg még a fejemben, hogy láttam valahol grilleznek...betérek pár falatkára...
Nem tisztem senkit megvédeni,de Kónyunak tökéletesen igaza van.Sajnos ritkán járok erre,mert eléggé lapos lett a forum Egyébként Kónyutól csak segitő célú hozzászolást kaptam,kaptunk.Ám az életben vannak emberek akik akkor érzik jól magukat,ha a másikba belerugnak.Na itt a baj.Mindent finoman el lehet intézni,én irtam volna egy hsz-t," hogy hol lehet kapni azt a bort?" Ilyen egyszerű.Most aztán lehet sarat dobálni.Pusz-pusz mindenkinek és jó nyaralást tervezést.
Augusztus 13-tól 10 napra Sartiba mennénk 6 személyes (Renault Espace) autóval, lakókocsival. Két személy visszamondta, lehet csatlakozni hozzánk. Lehet úgy is, hogy kinn foglaltok szállást, de hatalmas zárt elő sátrunk is van, úgyhogy ott is lehet aludni. Csak az üzemanyag és az autópályadíjat dobjuk szét. Bővebb felvilágosítás priviben!!!