Szia Miskolciutas!
Lehet, hogy lemaradtam róla, vagy nem publikus a francia beszámolód? Nem találtam sehol.
Hát akkor nem jól kerested... Van elsõ és második rész is; s tényleg jó...
Szia h.apci!
Köszi, biztos valamit elnéztem, mert nem találtam.
De most bepótolóm, mert imádom olvasni a beszámolókat, mert ilyenkor újra, vagy elõször, de végig járom én is a helyeket.
Szia Andi!
Köszi, de közben sikerült is megtalálni, h.apci segítségével. Végig is olvastam, nagyon jó. Egy-két helyen én is jártam, ezért fõleg nagyon jó volt olvasni.
Kicsit megcsalom kedvenc országomat, mert okt. 20-23 között elutazom az Istriai-félszigeten lévõ Rabac városkába. Nagyon régen volt már a krétai utam, így a 4 napos ünnep alatt muszály elmenni valahová egy kicsit kikapcsolódni. Olyan jó áron kínálta a Vistadirekt, hogy vétek lett volna kihagyni (19.990,-Ft/fõ). 4 nap/3 éjszaka svédasztalos félpanzióval, vacsi mellé bor, sör vagy üdítõ, délután uzsi egy tengerparti szállodában a Complesso dei Fioriban. Horvátországban még úgy sem jártam, így egy kis szegletét megismerhetem ennek az országnak is.
Szia Valcsi!
Hát sajnos már rég vége a nyárnak, és már csak a szép emlékek maradtak, ezért „megbocsátható”, hogy egy kicsit szétnézzél más országban is. Én még nem jártam sajnos ott, de már gondolkoztam rajta, és ennyi pénzért tényleg nem rossz.
Ha addig nem találkozunk, érezzétek jól magatokat.
Bizony vége a nyárnak sajnos, és én még az elején (június) voltam kedvenc országomban. Jól jön ez a kis pihi most október végefelé. Görögország csak azért nem jöhetett most szóba, mert ahhoz túl messze van, hogy 4 napra érdemes lenne lemenni oda, hiszen a felét utazással töltenénk.
Bizony vége a nyárnak sajnos, és én még az elején (június) voltam kedvenc országomban. Jól jön ez a kis pihi most október végefelé. Görögország csak azért nem jöhetett most szóba, mert ahhoz túl messze van, hogy 4 napra érdemes lenne lemenni oda, hiszen a felét utazással töltenénk.
Nem fogsz csalódni, Horvátország is gyönyörû
Mi júni elején voltunk, déli részén, Dalmáciában, beutaztuk Splittõl Dubrovnikig az egészet, pazar.
Csodás a tenger (bár nem annyira, mint a görög )tiszta, kedvesek az emberek.Nekünk nagyon bejött,és tényleg nincs messze.
Kellemes kikapcsolódást kívánok én is neketek