Kissas57!
Pékség is van a fő úton nagyon finom termékekkel,de van péksüteményeket árusító üzlet is a Strandra vezető út mellett a z autó kölcsönzőnél ,és minden supermarketben is van pékárú. Úton útfélen supermarket étterm gyrosozo suveníros van Skala Ptamia centrumában.
#2298152015-06-04 16:21:13 Válasz a #229811. hozzászólásra
Skala Potamia központjában van egy nagy szupermarket, abban egy csomó mindent megtalálható, tökéletes bevásárláshoz. Mi mivel autóval mentünk, legtöbbször Limenasban vásároltunk az Arventidiszben (sose tudom leirni a nevét ), pont a Márványpartra menet útba esik, nagyon jó kis bolt. Illetve a sziget másik oldalán valahol Skala Rachoninál is van egy nagyobb szupermarket, na azt nem tudom milyen, de jó nagy.
Az éttermeket majd Ti kitapasztaljátok, sok van, sokféle. A mi kedvencünk a Captain taverna (halas ételei a legjobbak), a Koralli, és a Krambousa. Valamint Panagiaban a "Platános" étterem, isteni a grill táljuk. A gyros pedig több helyen is finom.
Kalispera! Skala Potamiaban töltjük a nyaralásunkat, szept. elején, tudtok ajánlani élelem beszerző helyeket, úgy mint közért, kis vendéglőket a parton ahova zseb-eb-el is le lehet ülni, megköszönnénk. A mostanság indulóknak és a már kintlévöknek minden jót, és maradandó örömteli élményeket, akik meg később mennek, meg kitartást a várakozásban (remélem nem hagytam ki senkit sem )
#2297822015-06-03 18:13:23 Válasz a #229770. hozzászólásra
Üdvözöllek!
Igen úgy értettem, hogy mivel első turnus voltunk és többen is vissza térő vendégek voltunk a szigeten így az Ági hiába invitált a fakultatívokra nem volt elég jelentkező.
Fakultatív kínálat természetesen van és lesz is. Bár mit szeretnétek meg nézni vagy bárhova szeretnétek eljutni az Ágitól megfelelő információt kaptok akkor is ha nem jön össze a létszám. De indul a szezon és össze fog jönni!!!!!!!
Hogy érted azt, h a fakultatív programok még nem nagyon indultak be?
Mi az Apollonnal megyünk, és azért ara számítunk, h amit a katalógusban írtak, el is fog indulni! Vagy túl naivak vagyunk?
Gondolom úgy értheti, hogy ha nincs elég jelentkező egy-egy programra, akkor az nem indul el.....
Hogy érted azt, h a fakultatív programok még nem nagyon indultak be?
Mi az Apollonnal megyünk, és azért ara számítunk, h amit a katalógusban írtak, el is fog indulni! Vagy túl naivak vagyunk?
Köszi Balázs,hogy bekukkantottál , TE mindent tudsz!Kérlek,legyél ismét a segítségemre - kérdezném: Makryammostól a márvány part ? km/ ? óra. Azt is gyalog teszik meg és igen sokan,mint a piacozást...