#1423012010-07-03 20:32:09 Válasz a #142224. hsz-ra
Köszi a választ:)
Meglestem az albumod, ez a Narancspart gyönyörűűű!
Milyen messze van Nei poritól, hogy juthatunk el oda és mennyiért? (nem autóval vagyunk)
#1422622010-07-03 17:09:30 Válasz a #142257. hsz-ra
Háromszor voltunk busszal és épp a sok várakozás miatt szoba átvételkor meg más okok miatt is, kicsit függetlenitjük magunkat.Lesz idön lubickolni szorakozni mire a szoba átvehetö lesz. Tavaly N. Poriban a parton voltak kint wc-k,reméljük az idén is igy lesz, ha már sürgös akkor jo lesz az is. Az elsö két nap meg most amugyis a folyo parton lesz eltöltve sátorban.
#1422602010-07-03 16:48:36 Válasz a #142216. hsz-ra
Pimpike!
Igen a szállás tiszta volt, egészen jó helyen is van. A tulajdonosok - egy idős házaspár - akik meglepően jól beszélnek németül, valóban a házban lakik/lakott. Nekem nagyon furcsák voltak, mert még sehol nem tapasztaltunk ilyet. Emlékszem, hogy a megérkezés viszonylag korán történt meg az apartmanba, még a reggeli órákban, azonban beköltözni szigorúan csak kettőkor engedtek bennünket. Rutinosan már megfürödtünk a tengerben, bevásároltunk, sétáltunk, majd visszamentünk az apartmanba, amikor még mindenki ott tobzódott a kis teraszon. A mi csoportunk, akik megérkeztek (mindenkinek kiolvadt a fagyasztott kajája, a gyerekek nyűgösek voltak), illetve, azok is akik várták a hazaindulást. A szobák takaritása már régen befejeződött, de mégsem foglalhattuk el, mert ők csak egyetlen idegenvezetővel voltak hajlandóak beszélni, az Erikával, a mienket nem fogadták el. Amint az említett személy megjelent elfoglalhattuk a szobákat.
Hazafelé menet, pedig még az elindulás előtt leellenőrizték a szobákat, hogy minden rendben van - e.
Az is lehet, hogy annak idején ezt a negatív tapasztalatot én írtam le itt a fórumban.
Pinga!Akkor nektek nagyon bejön ez a hely:)Hány hétre mentek?
Mi busszal voltunk 17éve Korfun és annyira bele estünk Görög honba hogy ott akartunk építkezni:))
Varázslatos hely az tuti.
Hát a balaton az még mindig tisztább mint a velencei tó,de a gyógyító iszap miatt olyan,,nem áttetsző
#1422562010-07-03 16:39:46 Válasz a #142209. hsz-ra
Igen, a két utazási iroda szerintem is megegyezik. Mi annak idején teljesen meg voltunk velük elégedve, a busz sosem robbant le, Contibus volt, tiszta, működött a légkondi is. A buszvezetők tudták a dolgukat, a határokon is feltalálták magukat, szívesen kiszolgálták az embereket és időben értünk mindig a szállásra 8négyszer voltunk velük9, illetve időben vettek fel bennünket az apartmanból hazafelé menet. ha jött velünk utaskísérő, akkor ő is normális volt.
Nem voltam figyelmes,látom Pinga 8nap múlva indultok!
Jó pihenést,szerencsés utat kívánok!
Köszi
mi tavaly is voltunk meg elötte is és elötte is, jövöhét vasárnap hajnalban indulunk,már nagyon várjuk, és hogy a halacskák se unatkozzanak ott lesz a pecabot is,
ha balaton ilyen átlátszo lenne !!!